Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija SD spom. kartica

SD spom. kartica

Zanima me ali je res hitrost kartice tako pomembna, da upraviči višjo ceno. Ali res lahko počasnejša kartica prej zablokira kot hitrejša. Govorim o 512MB.

Iz mojega primera lahko celo povem, da se mi zdi, da je cenejša kartica enakovredna dražji.
Imam dve tri SD kartice; SanDisk, Viking pa navadna (najcenejša). Viking in ta najcenejša delata zelo hitro pri prenosu podatkov iz kartice na PC, dokelr SanDisk porabi nekaj časa več. Čeprav naj bi po testih bilo ravno obratno in po pričevanju ljudi… No, ne vem. Cenejšo nosim po raznih žurkah v žepu in se večkrat usedem nanjo, se valjam po tleh, bila ja namočena na dežju in se drsala po asfaltu pa ji ni nič. s SanDiskovo ali Vikingovo pa tega raje ne bi počel.
Se mi pa zdi, da so pri karticah te hitrosti tako zanemarljive, da ni nič upravičeno. Konec koncev bogve katera tovarna izdeluje to in na koncu samo odtisnejo ime blagovne znamke pa dodajo nekaj dodatnih popravkov. Kakor pri veliki večini tehnične robe dandanes.

“Cenejšo nosim po raznih žurkah v žepu in se večkrat usedem nanjo, se valjam po tleh, bila ja namočena na dežju in se drsala po asfaltu pa ji ni nič. s SanDiskovo ali Vikingovo pa tega raje ne bi počel.”

Boga Ofca kaj ti delaš drajsast drumsasa, hehe, verjetno je blo to po žurkah, ko je ALKI stopil v glavo?

New Report

Close