Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija iščem fotografa

iščem fotografa

Za poslovne namene in povsem navadne osebne slikice iščemo “fotografa” – nekoga, ki se vsaj malo več kot popolni amaterji spozna na fotografijo, ki bi nam poslikal par fotk v pisarni, na seminarju, nam namreč vedno ne uspejo najboljše.

Lahko tudi študenta, vendar bi rada imela kako referenco, fotoalbum na netu. Kakšne so cene? Avtorske pravice?

LpAnjanja

Jaz bi kar sebe priporočal 🙂 Za kaj več se pa lahko zmenimo na kontaktnem naslovu na internetni strani.
Moja internetna stran je tukaj: Robert’s Place
LP

MOja stran:
http://rvovk.trap17.com/photo/index.php

pred leti so nam anredili podobno kot so vase zelje,,, slike placas in potem jih lahk das na net,,, avtorskih pravic ni ce najames fotografa preko studija. slike pa so: 13×18 – 370 sit, 15×21 – 700 sit,,, lokal je foto soncek. poklici jih 01 585 24 18

Poleg grafičnega oblikovanja in priprave za tisk se ukvarjam tudi s fotografijo in z računalniško obdelavo fotografij (digitalnih ali skeniranih).

V okviru Študijskega centra za industrijsko demokracijo v Kranju večkrat spremljam njihove strokovne posvete, tako da imam izkušnje s takšnimi posnetki kot tudi s poročanjem o takšnih srečanjih, ker zanje postavljamo in tehnično urejamo mesečno strokovno-informativno revijo Industrijska demokracija:

Sporočite mi svoj e-naslov ali mi pišite, pa se bomo pogovorili o možnostih sodelovanja. Glede avtorskih pravic naj vas ne skrbi – posnetki bodo vaša last.

Pozdravljeni, projekt bi me zanimal, pišete mi lahko na fotostudio.lasko@gmail.com

New Report

Close