Najdi forum

Krog 2

a ga je že kdo gledu?? se ga splača it gledat v kinu?? a je bolši od enke??

tko no. men je bla enka bolša.

Meni ni bil zanimiv,sem začela malo gledat,ampak mi ni bil zanimiv,tako da ga nisem pogledala.

>a je bolši od enke??
Ne.

brezveze.1 dost bolša.

Men osebno k je prisel ta krog1 na sceno pa so vsi govorl kok je grozn..bla bla bla..sploh ni bla kera posebna grozljivka..mogoce sam ksn prizor..

Meni je bila osebno 1 res huda. Za dvojko mi je pa škoda časa!! Čist brez veze.

Meni enka tudi ni bila ne vem kaj. Res, nekateri prizori so scarry, ampak zgodba kot zgodba je brezvezna. Dvojko si bom pogledala, če bom našla koga, ki ga ima na cd-ju, 1100 sit mi je škoda dati zanj.

Ha – a je kdo videl japonski izvirnik (pravzaprav 3 filmi)? Ne tako dolgo nazaj so ga/jih na SLO1 vrteli. Se mi zdi pravzaprav boljši od ameriškega remake-a. V le-tem pravzaprav ne veš, ali bi s tisto deklico sočustvoval ali pa jo imel za zlo. Japonci (no ja, je rahlo protislovno, da isti režiser naredi tako različna filma, ko gre za japonsko in ameriško različico…) so to malo bole izkristalizirali: v začetku predstavlja temne sile, v nadaljevanjih se pa stvar s stališča gledalca ravno obrne.

Sicer pa ameriškega Kroga 2 nisem videla. Mogoče ga bom kdaj pogledala, že zato, ker me zanima primerjava.

Meni osebno je Krog 2 taka beda, da ne moreš vrjet.
Krog 1 mi je bil mnogo boljši.

New Report

Close