Najdi forum

piercing

vem da to nima veze z glazbo in filmi sam upam da ne bo to nobenga motilo.
kje se loh to u sloveniji dobi?mislm kje ti loh nardijo to? sploh nevem če se tistemu v obrvi reče piercing no..neki podbnega pa je. kje loh to dobim?

ja pa še to a ma kdo piercing u obrvi? a boli:( ?se prau bojim:P

Temo si sicer res zgrešila – drugič takšna vprašanja zastavljaj v drugih sekcijah kot je “Glasba in film”, ampak ok kar je – je.

Ja danes mislim, da res ni problema najt mesto kjer se ukvarjajo s percingi in tattooji (ponavadi gre to dvoje lepo skupaj).

Blo bi neumno, da bi zdaj reklamo delal za koga, zato se pozanimaj sama od tistih, ki jih že imajo. V stari Ljubljani maš že tri ali morda več takih “studiev” na kupu. Na obali kolikor vem sta dva, v manjših krajih kot so Škofja Loka, Kranj, Novo mesto so pa tudi že osebe, ki širijo piercing (in tattoo) kulturo naprej.

V obrv naj ne bi bolelo – kolega ma in pravi, da je šlo vse lepo brez kakršnih zapletov.

Vsekakor pa izbereš tistega, ki ima primeren prostor, dezinfecirane pripomočke in kakšno potrdilo o svoji sposobnosti. 😉

HVALA:)
upam pa da res ne boli;P
do kakih zapletov pa loh pride?a pol je obrv tud kej zatekla?

Če ta, ki to dela, ni “majster”, ti lahko poškoduje živec. Potem boš imela pa povešeno obrv.

a je kje u novi gorici?al bol blizu nove gorice tle…dj ofca povej mi za kašnega u ljubljani.pa za kašnega k mi ne bo živca zadel..

Saj te nisem hotela strašit… ampak lahko se zgodi, pa še kaj drugega tudi.

Eden je: Tattoo Klan, Mali Trg 5, Ljubljana, 01/ 4310075, bolj poznan kot Tattooator John. Tipo je res profi, prej je bil na našem koncu in včasih sem mimogrede uč vrgla skoz vitrino, čeprav to ni moj style… ampak pogledat pa ni greh, ane?
ima tudi zemljevid, da ga boš lažje našla 😉

Lp, Lady L

nasproti železniške postaje, ne vem pa, kako se reče. bo vedel kak Ljubljančan :-))

hvala za vse sam ga že mam!:) u šempetru sem si ga nardila, tle ful blizu.pa sploh ni tolk bolelo:)
čaw

New Report

Close