Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija za seiff – a

za seiff – a

Vem, da nič ne fizično ne boli, kaj pa finančno. Je varno poslati številko kreditne kartice, katero rabijo, da se registriraš na e-bayu? Čao!

Sorry da se oglašam, čeprav nisem Seiff….

Kot da si vprašala “Je varno nesti v NLB v vrečki 1 milijon Sit?”…

Seveda je, kar se tiče NLBja. In nikoli ne moreš biti 100% prepričana, da ne bo pred vhodom v banko stal lump, ki ti bo strgla vrečko iz rok. Tatovi številk pač niso zaposelni v eBayu ali kje drugje… so preprosto tatovi, ki hekajo po internetu. Če imaš smolo, bodo čapnili ravno tvojo kartico. Je pa seveda to relativno malo verjetno… nikakor pa ne izključeno…. Nič na svetu ni absolutno varno…. na tebi pa je da se odločiš, do katere stopnje rizika se spustiš.

Živjo vanromy1.

Napisal si: “…Je varno poslati številko kreditne kartice, katero rabijo, da se registriraš na e-bayu?…”
Za registracijo na e-bayu moraš v primeru, če nočeš posredovati številke tvoje bančne kartice imeti email pri internetnem ponudniku, organizaciji, podjetju, šoli… Recimo email.si ni v redu. Guest.arnes.si, verjetno siol.net tudi in podobni. Ne vem kakšen je tvoj email naslov torej ti predlagam, da poskusiš sam. Jaz imam preko že omenjenega Guest.arnes.si in mi ni bilo treba posredovati št. bančne (kreditne) kartice. Osebno menim, da manjkrat ko posreduješ številko kartice bolje je. Res nikoli ne veš kdaj bo kdo “priklopljen” na linijo in bo uporabil tvojo številko.

LP- S.

Hvala seiff za informacijo! Registracijo so mi potrdili za arnesov mail. LP

New Report

Close