Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija pravljice

pravljice

Lp!

Za mojega sinčka bi rada posnela (z interneta) pravljice, kot so: muca copatarica, pepelka, zvezdica zaspanka in druge.

Kam naj se obrnem, da jih najdem čim več?

Hvala za pomoč!!

Karin

p.s. Ares nima nič..

jaz jih imam doma ogromno v mp3 obliki, če si iz lj, ti jih lahko zapečem na cd.

Spoštovani!

Za zapečene pravljice bi bila tudi jaz interesent. Živimo pa blizu Ljubljane in skok do mesta ne bi bil problem, pa še mož je tam v službi. Zanima me tudi cena zapečenih CD-jev.

Se priporočam in že vnaprej hvala!

Vidka

privat tel.št. 01 / 754-43-07 (pop. ali zvečer)

Zdravo !!!

Naj tole ne zveni kot reklama ( sem že v penziji , nimam nič z njimi ) ; v ponedeljek 8.11. bo po kioskih v Sloveniji kot prilogo Ljubljanskega dnevnika moč kupiti tudi zbirko najboljših slovenskih pravljic na CD – ju za 1020 sit .

Bogdan

Spoštovani!

Hvala Vam za informacijo! Jutri nameravamo kupiti Dnevnik, kje naj bi bil tudi priložen CD s pravljicami, za Ljubljanski dnevnik pa nisem vedela!

Lep večer!

Vidka

Spoštovani!

Danes sem kupila Dnevnik s priloženim CD-jem: Najlepše slovenske pravljice (Muca Copatarica, Šivilja in škarjice, Kdo je napravil Vidku srajčico).

Zanima me, če bodo v ponedeljkovih Ljubljanskih novicah iste ali drugačne pravljice? Bom vsekakor pogledala.

Vidka

Še ta informacija, ki Vam morda pride prav:

Avtor: Nova Tanja*
Datum: 06-11-04 18:50

Tele bodo v dnevniku. Vsak teden en CD.

Ljubljanske novice so pa elektronski casopis.
Za slovenske pa se nisem nic slisala…

Tanja

New Report

Close