karte za TABU
Ne,karte niso v prodaji in tudi ne bodo.Karte so se dobile samo preko nagradnih iger,katerih pa je že zdavnej konc.Jest sm jih dobila čisto slučajno,in to kar nekaj…Škoda ker nisi že prej pisala,ker sm jih komej oddala.No,ja,še vedno pa moj tipo ne ve ali bo šel ali ne (služba),zato bom pa mogoče še rabla enga da bi šel z mano…
Bom še poročala.
Ja,glihkar sm zvedla,da gre z mano tko da…Upam da boš dubla kakega prijaznega človeka da ti odstopi kako karto.Jest sm na žalost vse izčrpala glih dva dni nazaj.
Škoda ker nisi že prej zvedla za nagradno igro na netu.Jest sm čist slučajno ko sm iskala neki drucga,pol sm pa tud čist slučajn dobila tok kart.Pomojem je vsak ki je poslal pravilen odgovor dobil karto,ker je moja sestra tud dobila 4!!!Sm pa zasledila na netu da jo prodajajo (na bolha.com al neki tacga) sam se mi zdi nesmisel da bi jo kupila ker so jo ostali dobili vsi zastonj.Tko da ne nasedat če ti jo bo kdo prodajal.Sicer pa itak s tem koncertom napovedujejo veliko turnejo tko da bojo sigurn imel še veeeeeeeeeelik koncertov.Ker zdej bojo promoviral svoj novi CD.
Upam da sm te kej potolažla.Ej,če pa slučajn pride kej vmes pa ne bom mogla it,si pa prva na spisku za obe karti,OK?
Pa lep pozdravček!
P.S.:Pa ne me zdej s tem koncertom rajcat,jest že komi čakam in se mi bo strgal če ne bo kmal sobota-pa nism taka grozna fanica Tabujev,sam ene par komadov je pa res hudih…In koncert bo pomojem tko nor da dol padeš…