Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija zelo zanimivo

zelo zanimivo

naš-a prijatelj-ica mi je poslal-a čudovito lepo pesem z kot kaže očkotovega maila

From : Cufer Mirko
Sent : Sunday, May 23, 2004 9:16 PM
To :
CC :
Subject : pesm zate

i’m gonna **** you…im gonna, im gonna, im gonna **** you, i wanna fuuuuuuck you upppp

SILLYcat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

ajoj 🙂 komentar ni potreben… kako se ji da :)))))

Ne vem al bi se smejala al jokala, ko vidm kaksn je dolocen folk.

Ma SILLY, a se ti zavedas, da delas sramoto rapperjem in celotni sceni? Sej ne, da bi me brigalo, kr zame je heavy metal naj naj … ma si delas medvedjo uslugo s svojimi izjavami (ce seveda ves, kaj to pomeni).

LP

since, tok obozevalk, da postajam ljubosumna 🙂

:)))))))

:))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Since,

kaj pa če imaš ti oboževalce????

:-)))))))))))))))

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

:))))))))))))))))))

Primož če se še ti prišteješ med njih bom počasčen :)))))

Če pa mi pošlješ mail v katerem bo pisalo da bi me khmmmm :))))), bom pa dol pado od sreče :))))))

:DDDD

Me pa čudi, da na to nima naša mucica nič povedati :)))

Ne reči prehitro, se bo še tukaj začela besedna borba 🙂

you’re fuckin wright saraa!!!!in prwsm nism z ”očkotovega” al kokr rečete vi bedni kvakarji(lj) poslala ampak od mojga znanca sm notr udrla da mi ne bi pošiljau ti kaj nazaj!in elle kjerkoli kdo(TI) napiše ”(če veš kej to sploh pomeni)”-to pomeni da se s tem veselo važiš kako si se učeraj naučila od nonota neki lep staromoden izraz!wawwww!!!bravo saraa kr ni rekla neč takega proti meni samo resnico in ne vem kdo ali elle al mystiqe. posluša heavy metal-hahahaha tak luzr bi poslušau metal-jaja-no ja sej metallica je itak za luzerje…
sorry za ”lejpe” izraze primož sam tle so bli potrebni!

vdrla si v njegov mail….hmmm….poleg neznanja obnašanja, si se heker ratala…mogoče bom jaz temu “frendu” sporočil kaj si naredla, pa da te sodno preganja!

aja si že razmišljala da bi obiskala kaki tečaj slo jezika??? sicer si preveč nesposobna, da bi znala kakršni koli jezik uporabljat…tak da kar jamraj dalje

:)))))))))))))))

Groza, SILLY … ma ves, da je tvoje skropucalo prav tezko brat?? Uf … toliko o sposobnosti …

Aja, se to … Metallica je itak sranje, ne vem kdo od metalcev sploh se to poslusa, tko da ne ti meni pameti solit :))) Pa pejd raj dudko v ustka dat, no … je dobro za zivcke :))

LP

1. Vdiranje v tuje emaile ( osebne podatke in tako naprej ) je kaznivo.
2. Wright je sicer angelska beseda, pomeni pa “obrtnik, rokodelec”
3. Ne vazim se ( pa tudi ce bi se ), samo poskusam ti povedati, da bi z malce lepsim obnasanjem, dosegla veliko vec pozitivnih odzivov.
4. Da si resnicno otrok,vidimo pri tvojih izjavah: “metallica je za luzerje”, ker se ocitno se vedno nisi ugotovila, da ima vsak clovek svoj okus. Kaksno glasbo pa jaz poslusam, pa nisem navedla.

Pa lep silly day ti zelim.

Lahko bi sicer nastevala dalje:
– da delas norca sama iz sebe
– da te nobeden ne jemle resno
– da ne opazim, kje sem napisala staromoden izraz ( menim, da pisem v govorni slovenscini)

sam kaj, ko bom za odgovor dobila “kiss my ass” ali podobno 🙂

Elle 🙂 sej druzga ni za pricakovat :))

….To samo priča o tem, kako zelo je punca željna ljubezni. Zato jo moramo razumet….

Niko! Good point! Mislim, da si zadel bistvo 🙂

Mystique prvih par albumov od metallice pa je blo čisto v redu……še več res dobri so bli…to kaj je pa zaj pa je pač sranje

Since, sej ravno to sem mislila. Stari albumi so klasa zase! Nimam propomb, mam tudi vse doma … to, kar sedaj igrajo pa … no ja, mi pac ni vsec 🙂

since-ja vi kvakarji pa resssssss pravilno slo govoriste!!!!kva?kak si?kwa!!!??mislim pedri čistokrvni

in k si tkoooo pameten prekleta mona-nism udrla a so mona al kej???sm ti poslala z emaila k je ”kao” javni” za use uporabnike računalnika!!!in če znaš brat-pol vidiš da ti piše CC:d12@email.si!!!!!!!!!from:….. tisto j kao javno” okey??mona…

mystique a rejs nimaš druzga za rečt??hahaha!!!that was weak!ali želite da pravilno slovenščino pišem gospa!?ma sej nisem mona de bom tko pedrousko govorila hahahaha

elle joooj ma ti si pametno RIGHT?? sm že v enmu sporočilu napisala poglej nekje umes de nism udrla!!!

dej metalci mislm da delate vi njim sramoto…pripisala bi vam narodno muzko…halo??kurci od metalceu nej bi bli kao neki nori in diwji!!!ja uuuuu-to ste pa res vi…

kko so eni pametni :)))

New Report

Close