Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija od eminema(d12) besedilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

od eminema(d12) besedilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

žiujo!spet jaz težim z eminemom!!!a ima kdo od d12: ”40 oz” pesmi besedilo!?
prosimmmmmmmmmmm res rabim-jih težko zastopim če samo rappajo…
HVALA

Ti se še vedno nisi odvadla teh klicajev uporabljat???

Pa poišči si že enkrat sama kako besedilo!

joj smo zateženi

Kako naj bi bila jaz zatežena, če sama priznavaš, da težiš 🙂

No, tukaj imaš povezavo na kar nekaj njihovih besedil, če boš še kakšno potrebovala. Mislim pa, da te pesmi, ki jo iščeš ni tukaj zraven, tako da še sama malo poišči.

http://www.lyricsdomain.com/4/d12/

LP

Evo ti, na tej strani boš najdla vsa besedila ki jih rabiš (hip hop seveda), saj je to najbolj založena tovrstna stran. Maš vse mogoče rap izvajalce razvrščene po abecedi, besedila so pa potem razvrščena po albumih…
Prečekiri… http://www.ohhla.com

uuuuuuu hvala rok da kurba…ups rok da kibra

pa menjaj nick v ANNOYINGstupidPUSSY

pa nehaj nicke menjavat hitreje ko gate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

RokDaKIBRA my ass! KIRBA, K-I-R-B-A!!!!

jst mam samo ta nick

te pa sigurno maš sestro s katero si deliš malo sivo celico…jo vsaka uporablja pol dneva..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

dej utihni fuckin’ punk, ne se mi delat tko fuckin’ pametnega!!!

look who`s talking 4

dej jebi se

deklica mala kak to govoriš???

***** ti matrna nehi mi težit kr te bo mamica po ritki-pr kateri pedofil živiš še pr 89letih

to to to…ti obvladaš

daj povej kaj bi ti mamica pa ata nardila če bi vedla, da tak govoriš….sigurno bi morala v poslo brez barbike…

kej si še vedno jezen kr sm ti ko si meu 36 let avtko zlomila…?…ja sorry sam se mi je zdelo da si že MALO prestar da se jeba.š s tistim!pazi mama je zdej za tabo in je vidla kakšne grde POFUK.ANE besede bereš in se jih učiš…oh jej zdaj jo je pa kap- ja pazi malo kej kažeš svoji mamici kr ma že 102 leti….byTHEway use naj naj za 90 roj.dan!!!upam de te ko boš zapru računalnik in šeu na svež zrak, te dobiu sosedou pes in ti še on ”voščil”, potem ko greš spat pa se še prijetno spotakni in si zlomi medenico in hrbet da boš ostal še do konca življenja nepremičen in te bo mamca hranla po cevki!
VSE NAJBOLJŠE MY BROTHER!!!
with all respect-
silly

si porabla vso zbirko svojih besed al maš se kaj za povedat?

a ti je zmanjkalo?nimaš nič za rečt proti???winnnnnnnnnnnn

česa da mi je zmanjkalo??? kaj naj ti povem??? to kaj že veš..da nimaš pojma

drugače pa mi je prav prijetno brat tvoje otroške izpade, ker se vedno znova nasmejim in ugotovim da so budale na svetu.

ja, vsakič ko se zasmeješ ugotoviš da so budale na svetu…mon.a…ko se slišiš tkoj veš de so budale na svetu

torej poleg vsega imaš še težave z branjem in razumevanjem…..si že razmišljala o obisku psihologa?

ja sm bla sam j reku naj ne hodm kr mi ni treba

vsak nardi napako

New Report

Close