Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija mladi zdravniki-nova cool serija!!!

mladi zdravniki-nova cool serija!!!

kdo gleda?komu je ušeč?komu je ušeč J.D.?

Zdi se mi kar OK, čeprav sem gledala samo 1x.

meni se bolj dopade tisti dohtar, ki je zadnjič JD po ušesih. drugače sem pa to stvar gledala že na hrvaški tv, ampak jo bom z veseljem še enkrat, ker sem se res zabavala.

kateri je ta dohtr?!tisti ta nov ki j šeu k je umru tisti mulo? ah ma meni so usi fajn…

tisti suhi

suh?!?hmmm…kateri j suh…jst poznam samu: J.D., tisti črnc, punca od črnca, una blondinka od J.D.-ja, tista sestra starejša-debelejša,dr.cox, tisti starejši-žleht dohtar,pol tisti ”ljubljenček” od njega, pol tisti ta nou k j itak že šel, aja čistilc(hišnik),…hmmm…aja in prijatu od črnca…tisti kirurg…KONEC…in kateri od teh je ”tisti suhi”?

dr. cox

Ta serija je superca!:)
Moj naj naj pa je itaq Bambi!

lp

itak j bambi” the best!!!dr.cox-tist j res faca ja luna!

oh 1 teden me ni blo doma-pa sm zamudila 3X!!!JOOOJ!ampak sm na internetu pogledla vsebino…

men se zdi pa ful primitivna cist glup ameriski humor

carmina dej ne seri!!!!prow super je!!!! za tiste k so u pondelk gledali pa še to: ”bananina mraža”!

okok sam povem crnc je pa hud heeh

a to pomeni da gledaš? aha! pa smo te dobili! ma jaz sm zamudila v sredo!!!!!!!!!!!!!!!joooooooj!!!kdo j gledau v sredo? a je j.d. še skupaj z tisto punco k jo j ven povabil!?

Ja, je. In baje tudi se bo 🙂
Jaz pa nisem gledala v torek in tko ne vem kje jo je sploh najdu…

on j mogu skrbit za njo u bolnici-kr se j spotaknila po stopnicah v bolnici in j reku uni ta glaven(star) da bo on skrbel za njo kr j prjazn in potem jih ne bo tožila…in pol j on jo hotu povebit ven sam se je bau da je grda-ma pol je useeno!

New Report

Close