Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija CANON A80

CANON A80

Kupujem Canon A80, pa me zanimajo vaše izkušnje z njim. Ali ste zadovoljni z njim in kaj moram pri nakupu najbolj paziti, da me ne bodo “po domač povedan – nategnil”.

Hvala in LP
Katja

Pazi samo ,da te ne nategnejo pri ceni…Drugače je aparat dobra izbira.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Nekaj izkušenj z A serijo Canonovih fotoaparatov že imam. Lahko ti povem, da boš imela probleme z rdečimi očmi in problem fokusa v slabih svetlobnih pogojih.

Aparat je idealen za slikanje zunaj (dnevna svetloba), makro je povprečen.

Glede fotoaparatov je tako, da proizvajalci sami naredijo napake na svojem aparatu, tako da ti čez čas kupiš boljšega. Sama sebe vprašaj za kaj ga boš potrebovala?!

Ozri se tudi za Olympusom in Minolto! Sam sem nabavil Canona G3 in zunanji flash in sem kar zadovoljen, ampak to je že drug cenovni rang.

Hvala vama za odgovore. Aparat sem že kupila in sem z njim zelo zadovoljna. Zaenkrat nimam problemov s slikanjem v stanovanju in z rdečimi očmi. So kar lepe slike ratale, glede na to, da sem prvič uporrabila digitalca.

Lp

Bolj al manj vsi komapktni digitalci (se posebej ta cenovni razred in nizje) majo problem z rdecimi ocmi, ne samo Canon. 🙂 Ampak to se da komot popravit s kakim programckom.

New Report

Close