Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Kaj se komu sanja…

Kaj se komu sanja…

… kateri komad gre nekako tako: “Gde da krenem sada ja, hladna kiša… (dalje pa ne vem), tak bolj miren, pa zdi se mi, da bi lahko bil od Funky G, ampak nikakor ga ne najdem.

Če kdo ve, kateri komad je, lepo prosim za naslov!

Hvala, lp

daj napiši še malo teksta, nekaj besed…

Gjde da krenem sada, hladna kiša pada,
skros češ da pokisneš,
volela bi, kad bi mogao ti,
ovu noč sa mnom da ostaneš!

To je res čisto vse, kaj vem. To je kao refren, taka mirna, lepa. Poje ženska, saj pravim, da se zdi, kot da bi lahko bilo od Funky G.

Ampak res je nikakor ne najdem, nikjer na netu, pa sem probala že vse možne variante. 🙁

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Joj, ne vem! 🙁 Možno…
Kako pa je naslov te pesmi, da probam to si dol potegnit, pa bom videla, če je ta prava?

Moram priznati, da te pesmi ne poznam. Preiskala sem Svaštaro, kjer je res ogromno besedil, pa nič.
Tule ti je link od letošnjega radijskega festivala na Hrvaškem. Imaš samo predogled pesmi, klikni na LANA – Odlaziš , in slišala boš nekaj besedila, če ti bo komad poznan. Ostalo pa ne vem.

Pesmi se drugače ne da slišat. Jaz imam eno stran, kjer sem si že downloadala album. Ampak vsaj vedela boš če je pravi.

by

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Hvala, ampak to ni prava pesem.
Veš, sem že sama preiskala Svaštaro, pa v bistvu vse te strani, ki jih poznam, ki nudijo besedila yu/cro pesmi, pa nikakor, da najdem.
Ta moja pesem je drugače vseeno bolj hitra od te, ta je res mirna. Tista je pa taka mirna kao, ampak vseeno tak bolj hitra verzija. Tak v stilu Funky G in Dr.Iggy-ja recimo.

No, pa vseeno hvala ti za trud! 🙂

New Report

Close