Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Vsebina filma

Vsebina filma

Pozdravljeni!

Mene pa zanima vsebina filma Craying games iz leta 1992 in če ga je kdo gledal?

Hvala za odgovore!

Lp, revi

Zelo dober film, sem ga že večkrat gledala.
IGRA SOLZ
The Crying Game
Filmsko dogajanje se dogaja v vojaški, teroristični atmosferi severne Irske in v živahnem podzemlju sodobnega Londona. Jody je britanski vojak, ki ga IRA zajame kot talca. Medtem ko čaka na smrt, razvije posebno razmerje s Fergusom, njegovim čuvarjem. Še pred smrtjo ga prosi, naj poišče njegovo dekle, lepo in skrivnostno Dil. Fergus se tako znajde v Londonu, tudi sam na begu pred IRO; najde in se zaljubi v Dil – tu pa se zgodba pravzaprav šele začne.( ona je pravzaprav moški). Sploh to zadnje, me je prvič, ko sem film gledala , presenetilo…(pa saj tako verjetno vsakega)…Dobrih pa je tudi prvih deset minut Fergusovega skrivanja pred terorističnimi sodelavci .
Dobra muzka : Boy George – Crying game……in glede na končni zaplet filma- sarkastičen, a dober komad…”When a man loves a Woman”-Percy Sledge…..

Priporočam ogled…..

lp

___________________________________________________________ Počni, kar v srcu čutiš, da je prav, kajti v vsakem primeru te bodo kritizirali. Preklinali te bodo, če boš ravnal po svoji volji in preklinjali te bodo, če boš ravnal drugače.

Zdravo!

Hvala za vsebino filma, si ga nameravam ogledati.

lp, revi

škoda, da ti je pravkar postala poznana vsebina

New Report

Close