Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija fajn film

fajn film

OJ!
A mi lahko kdo predlaga kak fajn novejsi film za gledat “v dvoje”.
Lahko je romanticna komedija, komedija ali kak dober triler, ne pa
klasicna ameriska akcija!

Hvala
pa lep vikend

reševanje malega nema

25th hour

niko, kaj se ti hecaš?? to pa ja ni film za dva zaljubljena. no vsaj ne take vrste film za dva zaljubljena. pa še star je.

Če je pa rekla, da je lahko kak dober triller. Ni ravno triler, je pa drama. Star? No ja, če je za v dvoje potem predvidevam, da ima v mislih gledanje doma, na videorekorderju ali DVDju. In če je bil film lani spomladi v kinu, potem je sedaj pri nas ravno sveže zapečen na DVDje.

aja, potem pa verjetno ne misliva istega. jaz sem mislila enega s konca šestdesetih z anthonyem quinnom ki ima isti naslov. se opravičujem

Ah, ni potrebe po opravičilu. Se mi je zdelo možno, da obstaja še kak film z istim ali podobnim imenom.

Sleepless in Seattle – sem ga ravno danes gledala na Pop, luškan romantičen filmček, ali pa Kaj ženske ljubijo, Bolje ne bo nikoli, Diplomiranec,……..

sabrina

Komedija: Boat Trip, National Security
Triler: The Others, One hour photo

HVALA VAM VSEM, nekatere od nastetih sem ze videla, nekatere pa
si bom ogledala v dvoje ;)))

KA pa tistega ko Gary Grant in Debra Kerr se dogovorita ob pol noč na vrhu Empire State building?
Odličen film,vedno jokam in vem da sem nepogrešlijv romantik

How to lose a guy in 10 days
Just married
Two weeks notice

PRAVI FILM ZA VAJU JE MAZURKA V POSTELJI

Resnične laži (True Lies) – čeprav sem sicer izbirčna pri filmih in imam rada predvsem “resne”, “art” filme, sva se oba z možem že nekajkrat sijajno zabavala ob tem filmu: malo ljubezni, malo akcije – zanimivo pa je, da gre za ljubezen med zakoncema, kar v filmih redkeje vidimo. Zabavna igra Jamie Lee Curtis, Arnie pa je pač takšen kot vedno. Nekaj zabavnih dialogov. Nama je najbolj ugajala vrstica: “Fear is not an option”, ki sva jo “posvojila” in jo že leta uporabljava v vsakdanjih situacijah …

New Report

Close