Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Displej pri Canon PowerShot S40

Displej pri Canon PowerShot S40

Pri slikanju v hribih (mraz, veter) se mi je pokvaril displej. Slika je samo na eni polovici. Na servisu so rekli, da ga je potrebno menjati – cena 35.000 sit HALO! Povedati moram, da ce je aparat “dobre volje”, se slika pojavi na celotnem displeju. Slikanje je moteno, saj je meni nerazlocen in se lahko slika samo na avtomatski program.
Ali obstaja kaksna cenejsa resitev problema, ker 35.000 je pa res malo veliko? Hvala in lp

46.000 stane novi

100 krat sem ze povedal, da se digitalci 3 krat bolj kvarijo kot analogci, pa ljudje kupujejo kar naprej dig. pokete za 100 jurjov

uh Andrej kolk si ti pameten 🙂

brez zamere ampak, je treba s časom naprej.. in ko pogledaš še prednosti digitalne fotografije je jasno, da bodo stari dobri analogni aparati počasi utonili v pozabo, razen pri tistih, ki se resno ukvarjajo z fotografijo.. pa še ti se včasih zatečejo k digitalni fotografiji.

Andrej, kaj pa je v tvoji lasti… mislim, od aparata?

lep večer 🙂

Jani

jaz sem samo rekel, da se digitalci 3 krat bolj kvarijo od analogcev.. so obcutlivejsi….itd…izkusnje s prve roke.
to so “rac. komponente”, ki imajo razpolovni ca pol leta!!! (trgovci pa se smejijo)

ti to kaj pove:
Arne Hodalic uporablja pri fotkanju digitalca samo za merjenje svetlobe.

sam imam analogca Nikon 801s
digitalca Panasonic FZ 10

punca digitalca Pentax S

New Report

Close