Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kdo ve kateri film je to?

kdo ve kateri film je to?

lep pozdrav!

zanima me ce mogoce kdo ve naslov tega filma.vem le nekatere odlomke,ker sem ga gledala kaksnih 8,9 let nazaj na televiziji,vendar nikakor ne morem priti do naslova.

dogaja se na nekem podezelju kjer sta dve punci,sestri,ena blondinka druga crnolaska.crna je tudi starejsa.obe pa sta zaljubljeni v nekega fanta ki dela pri njuni druzini in sicer na traktorju orje.zdi se mi da je crna tudi punca od tega fanta.v spominu mi je pa ostal le konec,ko ta fant pelje traktor in punci ga gledata pri delu,ker pa se hoce narediti frajerja ju gleda in vrze klobuk in pade nazaj kjer ga traktor zmelje in umre.

mogoce kdo kaj ve kako bi bil naslov.

pomoč:ce ste mogoce gledal prejsnjic sedma nebesa,v njem pride h camdenovim nov duhovnik in to je ta igralec ki je igral fanta ki igra v prej omenjenem filmu.

upam da kdo ve,ker bi mi podatek res prisel prav!!

hvala

Probaj najti ime igralca, ki se je pojavil v Sedmih nebesih, ga vtipkaj v imdb.com ali allmovie.com in poglej, v katerih filmih je igral. Ko boš brala naslove, se boš morda spomnila sama.

igralcu je ime jason london

Ja, Jason London ali pa Jeremy London, ker sta ta dva brata dvojcka.

Ampak ce se mi prav svita o kateri zadev govoris, je to mini serija z naslovom Angel Falls. Zraven pa igra se ena full simpaticna punca, Cassidy Rae. Pa Kim Catrall iz Sex in the City.

A je to to???

Lp,
Teddy

ne ni bila nadeljevanka ampak je bil film.

Mislim, da je naslov filma Men on the moon.
Lp

hvala za naslov.

pa se eno vprasanje kje bi lahkko dobila ta film za pogledat,ker najbrz v videotekah ne bi imeli vec tega filma.

Po mojem ga boste še našli v kakšni videoteki. Za drugo rešitev pa žal ne vem.

Man on the moon! (ne men)

New Report

Close