Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija rap!!!!!!!!

rap!!!!!!!!

rap wlada še posebi pa wlada WESTSIDE!!!!!!!!!!!!!!itaq 🙂 itaq smo pa carji usi reprji 🙂 to je itaq že jasn 🙂 sam še neki: CARJI SMO WSI TUD TI BY THE WAY KAKO SI????=>obožujem vse kar je v zwezi z RAPOM!!!!!!:)
ma to je kr neki =)

-_- by:[×RaP BiTcH×]

[×Rap BiTcH×] :)

jaaaaaaaaaa RAP VLADA!!!!!!!!!!!!!!!!
vsaj en pameten!
a eminema poslušaš?

rap bo zavladal svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO RAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YEAH

Kolk sta pa vidva stara???

skupaj sta 15 stari

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

JA MI JE ZLO ŽAL ČE VIDVA (N-A-N-A PA SINCE) POSLUŠATA SAMO NARODNO MUSKO!!

F UCK YOU, BUT HAVE A NICE DAY!

n-a-n-a hh že 10 let, pa tega ne oglašuje na forumih, ker to pa res nobenga ne zanima!

kaj ”n-a-n-a hh že 10 let”?
kak nespo niti pisat ne zna!

kaj pomen hh? mogoče je pa to helly hansen??!! lol

AH **** YOU!

luv ya

waw ti si pa pravi anglež!!!!!!!!
luv ya?????

Anglež se uporablja, ko se govori o moškem. Poprosi učiteljico Slovenskega jezika, da te pouči o razliki med ženskim in moškim spolom.
Za raznovrstne”diss-e” in “MC battle” se v Sloveniji uporablja Monkibov HH forum – tam lahko v miru porabiš vse presežke svoje adolescenčne energije. Takih, kot si ti je slovenski hh videl že preveč (CATZ), vendar verjamem, da te bo z leti to minilo.

1luv

P.S. Če ne razumeš besed kot so “luv”, “U”, “c”, “bows” pa kar povprašaj strica Mathersa.

YOU KNOW WHAT N-A-N-A??

respect!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

**** respect!!!

A MISLE ŠE KDO KEJ NAPISAT!!?????????

New Report

Close