Swimming pool
Zivjo!
Pred kratkim sem gledala film Swimmming pool. Zanima me, ce ga je kdo od vas ze videl in kaksno mnenje ste si ustvarili o njem. Predvsem me zanima vasa interpretacija konca.
Ne vem ali je z mano kaj narobe ali kaj … sploh ne razumem konca 🙂 A se je vse dogajalo le v domisljiji? Kaj je bilo sploh res? Hvala za pojasnila.
Lp, M.
Hi,
Film je bil vse preveč predvidljiv zame. Na začetku filma, pisateljica,ki ne najde več inspiracije, pa Južna Francija, pa vse preveč posnetkov od blizu v oči.Umor je bil tako brezbarven, prozoren,da sem takoj vedela,da to ni to. Pa da se kriminalka konča s tem,da se poslovijo in ona napiše knjigo?! TO da se je vse skupaj dogajalo v domišlili,ni velika skrivnost.
Konec pa je vse kakor zanimiv,vsaj nekaj v filmu.Aja,pa hiša kjer se vsa zadeva dogaja je tudi vredna ogleda.
Zame je konec precej čist. Ko je videla pri svojem založniku JULIE,ki naj bi bila hčera založnika in je ni poznala,sem predvidela, da je bila tam v resnici sama.
Sicer pa kdo ne bi našel v Provansi take inspiracije in mu domišljija ne bi tako obogatela,da napiše scenarij za tak film?
Osebno menim,da film ni ne vem kaj. Zanima pa me,če je kdo videl Cold Mountain?