Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Opravičilo

Opravičilo

Jelena, se ti javno in iskreno opravičujem za sedaj že pobrisano izjavo. Res sem pregrobo napisal, čeprav je bila vse skupaj samo šala. S sincem se že dolgo poznava, in nisva imela nič osebnega proti komurkoli, vendar naju je izgleda malo zaneslo. Še enkrat, ponavljam, vse skupaj je bila neokusna šala, ki se je hotela bolj kot kogarkoli drugega dotikati naju s Sincem.

Niko,

sprejeto, kajti že to, da si to napisal, veliko pove o človeku. Tudi jaz imam kdaj dan in se rad pohecam, pa izpade narobe, ali pa imam preprosto slab dan.

kdor prizna se mu že pol odpusti , pravi pregovor.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zato mam rad mojega Nikota, tak človeški je. Pravo nasprotje mene, ne priznam napake pa, če me dobijo zraven.
Jelena vem da si htela dobro, da se nebi kregali, ampak po pravici povedano, meni pa nikotu včasih pride prav prepir, ker so potem noči tolko bolj strastne…..še posebej če pomislima na jana.

Ne se bat za naju Jelena, midva se resno ne kregama…temu pravima črkovna predigra….bolj ko se skregama, bolj sma potem zagreta.
Res Jelena ne se bat za naju…..hvala za skrb.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

“vidva sta najbolj utrgan par, ki pred sabo ruši vse….
proti soncu, skozi mrak, divja kot pobegli vlak…”

UF!UF!
:))))

You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring? -Homer Simpson

New Report

Close