Ema 2004
Po poslušanju vseh komadov za izbor za Evorsong je več ali manj jasno, da je Natalija Verboten skoraj že v Turčiji, ker pa smo ljubitelji dobre glasbe (verjamem, da vas je tukaj večina takih) naveličani tretjerazrednih komercialnih komadov ki jih leto za letom pošiljamo na izbor je na enem izmed forumov padla pobuda, da se čim več ljudi aktivira, da predvsem ne glasujemo za Natalijo ali pa Rebeko Dremelj in se zedinimo in vsi glasujemo za nekoga tretjega.Tehtali smo med Ylenijo Zobec in Majo Slatinšek, po ponovnem poslušanju komadov pa smo se odločili za Majo Slatinšek, ki ima daleč najboljši komad.
Naj to ne zveni kot reklama za kogarkoli ampak reklama proti temu da na Evrosong pošiljamo nekoga zato ker ima velike joške.
Čas je za dober komad, upam, da se vas bo 15 februarja pridružilo čim več.
hvala
Ni mi jasno, kako je lahk ena kokoš kot ej Rebeka Dremelj, ki pojma nima o glasbi, boljša od npr. Pop Design, kjer je avtor glasbe Zvone Hranjec, ki je napisal že veliko hitov, tud za Šank Rock. Kr neki… Ona Yelenija, je tud men mela fajn pesmico, pa tud glas. V tej rundi bi rekla naj. Pa je sploh po telefonskem glasovanju niso izbrali. Se vidi, da glasujejo sami gluhi starčki. Tisti, ki še mal vidijo, pa še to bolj slabo očitno.
Mislim, da so podatki na strani http://www.rtvslo.si/ema
cammy, tukaj so podatki:
VSTOPNICE V PRODAJI
Prodaja vstopnic za javno generalko (14. 2. 2004) in sklepno oddajo EMA 04: IZBOR (15. 2. 2004) so naprodaj:
– Turistično informativni center (TIC) Celje (Trg celjskih knezov 9, Celje)
– TIC Velenje (Rdeča dvorana, Velenje)
– TIC Ljubljana (Stritarjeva 7, Ljubljana)
– STIC Ljubljana (Krekov trg 10, Ljubljana)
– blagajna SNG Maribor (Slovenska 27, Maribor)
– blagajna Ljubljanskega sejma (Dunajska cesta 10, Ljubljana) – na dan prireditev
najdeno na:
http://www.rtvslo.si/ema/novice.php?op=read&id=35
Recimo, da se jaz tudi nekako strinjam z Majo Slatinšek. Meni se je pesem zdela sicer zelo dobra, ampak bi jo raje slišala iz ust nekoga drugega. Ne vem, sej ima dober glas, ampak se mi zdi, da bi lahko pesem bolje zvenela z nekom drugim za mikrofonom. Se pa pridružujem glasovanju za njo, čeprav se mi zdi, da ne bo uspešno. Natalija in njeni dve prijateljici imata preveč oboževalcev. Žalostno. Pesem je prav grozljiva, celo zanjo. Tudi pri Damjani Godnič mi ni jasno, zakaj je pobrala toliko glasov. V bistvu so mi vsi zmagovalci polfinalnih prireditev prav grozljivi. Meni je bila še najbolj všeč Panda, ki se žal ni uvrstila, pa tale Maja in Rožmarinke, pa tudi Regina je bila kar okej.
Jaz sem pa ugotovila, da v bistvu so šanse proti Nataliji. Ker v zadnjem večeru so tri končne pesmi izbrane s 50% televotinga in 50% žirije in jo lahko tako žirija izloči tako, kot je enkrat prej izločila Bepop, ki bi drugače sigurno zmagal. Ker potem izmed zadnjih treh pa izbira zmagovalca samo občinstvo prek televotinga.