Najdi forum

S.W.A.T.

Film je bil dober,glasba odlična,ma je bil COLLin dobberrrrrrrrrrrrrrrrr

Mene pa je ful razočaral. Glede na to, da mi je Colin ostalin v mislih še iz Govorilnice – sem sedaj ful razočarana. Specialni efekti so kar uredu, zgodba pa je zelo slaba. Skratka, več sem pričakovala od filma……?

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Ravno sem gledal ta film in se strinjam s tabo. Tako trapastega filma že dolgo nisem gledal. Tipično ameriško sranje. Se mi je zdelo kot bi gledal en film z Guvernatorjem v glavni vlogi.

You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring? -Homer Simpson

klasično ameriško sranje…dobri vedno zmagaju…ob koncu filma sem sladko spal:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Jaz sem ga tudi včeraj šla gledat. Strinjam se, da je pač tipičn ameriški film, kjer točno veš, kdo bo in kaj bo, ampak sem vseeno bla prijetno presenečena. Všeč mi je bil, verjetno zato, ker nisem kaj preveč pričakovala. Sploh, ker smo šle same peechke gledat, pa smo se bolj slinle nad specialci… :)))

Aja, edino, kaj me je presnetlo, če smo že pr tipičnih ameriških filmih, da se Sanchezova in Street nista nič zapletla. :)))

Film je res povprečen, igralci so še sami izjavl, da so ga posnel bolj za svojo zabavo in igračk (pištol :D). Colin (z enim L-jem!) je pa itak vedno in povsod dober in talentiran igralec. Je kdo mogoče gledal Tigerland- super film s Colinom v glavni vlogi 😉

New Report

Close