kaj poslušate?
zdravo mene pa zanima katero zvrst glasbe poslušate, katere bende oz. izvajalca in katera pesem vam je trenutno najljubša?
jaz poslušam punkrock, metal , pa elektronsko glasbo.
bendi: aaf, papa roach, low value, rammstein, inflames, zaklonišče, systeme, lost phropets, linkin park, limp bizkit, 4Lyn, ..
od elektronike pa izvajalca paul van dyk.
najbolši komad: low value — you come into
lp :>
r&b, hip hop, rock, rap,….. Aaliyah, mya, ludacris, Fabolous, missy elliot, mary j blige, eve, mathodman, redman, Limp Bizkit, lenny kravitz, n.e.r.d., P.diddy, Alica keys, Busta Rhymes, 2pac, eminem, Natorious BIG, P.O.D., ashanti, blu cantrell, nelly, Sean Paul, Pink, DJ Tommek, Murat&jose and on and on….:)
Najraje elektronsko glasbo tipa hard house ali pa trance. Paul van Dyk je itak car trancea 😉 Pa Kate Ryan ma dobre komade.
Všeč mi je še italo-progressiva (Prezioso ft. Marvin, Gigi, Molella, Gabry Ponte,…)
Drugač pa še tu pa tam kaki komad od hip-hopa al pa r’n’b-ja. Npr. aktualna BabyBoy od Beyoncee ft. Sean Paul. Aja pa čist nor komad mi je Perverso od Tiziana Ferra.
Potem pa še take spevne metal variante. Rammstein (Feuer Frei, Rammstein, …) , Metallica (One, Frantic, Pulling teeth…), Korn (I did my time…), Panthera (Becoming) 🙂