Pomoč
Lep pozdrav,
zanima me, če ve kdo za kakšno stran kjer bi si lahko downloadala wav-packs. Ne posamezne wave, ampak pakete ker se mi ne da vsakega posebej downloadat.
Aja, pa še nekaj. Zanima me, če kdo od vas uporablja kakšen program za izdelavo glasbe. Če se bo kdo našel, mi lahko piše na mail, da si izmenjava par nasvetov.
Lepo se imejte, pa lepo praznujte Noč čarovnic.
1. Pojma nimam kje bi se dobili celi paketi!
2. Kako misliš…. uporabljati program za izdelavo glasbe? Program za pisanje glasbe( notno gradivo)? Ali program za snemanje glasbe ( midi studio)? Ali program za snemanje glasbe na CD-je ( Nero, CD creator,) Ali program za stiskanje komadov iz wav v MP3 in obratno ( Audiocatalyst )???
Jaz se ukvarjam tako amatersko s pisanjem not in izdelovanjem ritmov za synthisizer Yamaha ( PSR – 1000, 2000, 8000, 9000) !!!
Če te kaj od tega zanima vprašaj !!!
Posavec
Pozdravljen Posavec
Ker se tudi sam ukvarjam amatersko z glasbo bi me tvoje delo zanimalo. Igram namreč na klaviature (Yamaha PSR 2000). Komade , ki jih preigravam imam zapisane v raznih knjigah (okoli 20 knjig) za spremljavo pa uporabljam style iz klaviature. Če te zanima izmenjava literature ali kaj drugega me lahko kontaktiraš na hulkxx@email.si