Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Fotke iz digitalca

Fotke iz digitalca

Postrelili smo veliko lepih fotk, zdaj pa jih rabimo nekaj za v albume. Tam smo močnooo za časom.

Torej, zanima me, kje naredijo res lepe fotke iz digitalnega zapisa. Želim intenzivne barve. Vaše izkušnje, prosim.

Nataša

Mi jih vedno razvijamo v Foto Tivoli na Parmovi 51 v Ljubljani. Smo pa zelo zadovoljni. Cena je sicer višja kot drugje, so pa slike zelo OK. Za drugje pač ne vem, pa me je kar malo strah. Je pa drugače ugoden Sonček – BTC pod Mullerjem…

nika

ZAenkrat imamo najboljse izkusnje s Foto Grad (nasproti zelezniske oziroma avtobusne postaje v Ljubljani). Naredili so nam fotografije v velikosti 14×10, barve so najboljse.
Do sedaj so nam jih “razvijali” tudi v Foto Tivoli (neprijazni, neprilagodljivi – imeli smo posebno zeljo in sicer bel rob ob straneh fotografije, ker slik nismo zeleli rezat, digitalne fotografije pa ne ustrezajo standardnim merilom fotografije) in Kodaku v Merkator centru v Siski (totalno neprijazni, poleg tega so nam slike porezali kar sami, brez da bi nas predhodno opozorili, rezanje poa je bilo katastrofalno. Mislim, da so rezali kar tako na oko, malo zgoraj in malo spodaj in unicili kar nekaj slik).

Ce bosa imela kaksne boljse izkusnje , se priporocam za informacije.

LP, Ana – Nusa

Predlagam Foto format pod Nebotičnikom.

Mi smo jih poslali v izdelavo Foto GM v Kranj. Poslali smo prek interneta in jih v zelo kratkem času dobili po pošti. Cena za fotografijo formata 10×15 je 48 sit plus stroški pošiljanja. Preizkusili smo na že kar nekaj koncih, a so nam bile fotke izdelane tam najlepše. Je pa res, da jih mi “obdelamo” že prej doma. Spremenimo v ustrezen format, obrežemo, če je kje treba, popraviti morebitne rdeče oči itd.
Arja

Mi pa jih preko interneta pošljemo v foto Šimonka v Lendavo (smo iz Lj drugače) in jih čez 2 ali 3 dni dobimo s hitro pošto na dom.

Ta naslov poglej mislm da je daleč majceneje pa zlo zlo dobre slikce nardijo!
http://www2.digifot.com/

lp matjaz

To je to, ja! Super!

ni toliko odvisno od razvijalca-razen ce ti jih on dodatno obdela.slike iz dig.fotoap. niso vedno najlepse zato je dobro imeti rac. program s katerim ti sliek doma obdelas,dodas barve,naredis kaksne spremembe…in potem neses razvit.

New Report

Close