Najdi forum

Prisluškovalna naprava

Zdravo bistri fantje in punce!

Imam šefa,ki mi kar naprej teži ,besedno napada in grozi.Ker ne zdržim več in ker se to dogaja samo kadar nimam dokazov( ostalih oseb),bi rada vedela kje si lahko nabavim prisluškovalno napravo(mini),tako,da bom imela vse argumentirano.
Veš glav več ve…
LP Monja

Mislim, da si se problema sicer lotila z napačnega konca, ampak če je to zate prava pot, potem klikni semle

Monja, posebni argumenti to ne bodo, če te odkrijejo, boš letela na cesto.
Seveda pa danes ni težko kupiti miniaturnega oddajnika, ki ga nalepiš nekam v šefovo pisarno, pogovore pa lahko med drugim sprejemaš na vsakem ukv radijskem sprejemniku ala walkman.

Ali nimaš nobenih drugih možnosti, da blokiraš šefovo nerazumno vedenje. Če mu sama ne daješ povoda za to, vendar obstajajo načini, da se ga utiša. Res pa je, da se prav dobro verjetno ne bosta nikdar razumela.

Kaj pa zamenjava službe? Gotovo si še mlada, ambiciozna. Kar korajžno do primernejše zaposlitve. Zakaj bi trpela?

Prisluškovanje lahko odredi samo preiskovalni sodnik na podlagi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja.

Vse ostale metode so nelegalne in nimajo nikakršne pravne vrednosti. V končni fazi niti ne moreš dokazati, da je na posnetku točna ta in ta, če zadeve ni opravila pooblaščena oseba.

Še več, nekdo, ki je sneman brez privolitve te lahko zaradi tega toži. In taka tožba lahko, posebno če gre za ljudi iz gospodarstva, znaša vrtoglave zneske, saj ti mimogrede lahko prilepijo izgubo v poslovanju zaradi zmanjšanja ugleda in podobne stvari. Ne igraj se z ognjem, če nisi poklicna gasilka….

sedaj so ze samo diktafoni tako majhni, da res ni problem zadeve stlačit v kakšno za to primerno mesto

kaj pa mobiteli?

za prvo silo uporabi phon, ki ima diktafon, imas ga pri roki in ko je napeto sam stisni in ga snemas.

Posnetki niso pravi dokazi, pripeljejo lahko samo do težav, če snemamo na skrivaj. O tem je bilo že govora.

Jaz sem samo povedala kako lahko snema.Da pa to ni okej, pa naj odloči-presodi sama.Ona ve kako in kaj želi s tem doseči in sigurno ni neumna, da bi si še dodatno s tem kaj skodovala. Meni je jasno, kaj bi jaz nardila, nc bat!

A prisluškovanje je protipravno zadeva??? A res, zakaj pa? Kje to piše? Pa ne mi nakladat in navajati neke člene KZ! Kaj pa trgovanje s smrtjo, ropi, Umori nedolžnih ljudi le zaradi nekega dokazovanja lastnega ega in dvig samozavesti v hdi mentalni krizi in bolezni…….????! A to pa ni kaznivo???

Tudi to je kaznivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close