Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija telefon Samsung – Google račun

telefon Samsung – Google račun

Na telefonu bi želela izbrisati google račun, ki je bil vnešen ob nakupu telefona.
Takrat še nisem imela svojega in sem vnesla moževega, sedaj pa sem dodala svojega in želim njegovega izbrisat, sicer ga on ne more imeti v svojem telefonu.
Telefon (Samsung galaxy ace) zahteva, da če želim izbrisati google račun, ponastavim cel telefon (ga resetiram).

Kakšen je najenostavnejši postopek, da obdžim podatke na telefonu in hkrati izbrišem google račun, ki ga ne želim več uporabljati?

v naprej hvala za pomoč

Žal se ne da…. pri vseh android aparatih je tako, da ko se enkrat vpiše primaren email, ga je potrebno tovarniško ponastaviti za to izbrisat….

Žal drugače ne gre…

lp

Verjetno se da prej narediti varnostno kopijo podatkov. Morda da kaj takega Samsung zraven. Drugače pa kaj takega:

MyBackup

Če se naredi backup na kartico, se lahko potem resetira in nastavi novi naslov ter restavrira podatke.

Pozdravljeni,

najbolje, če naredite backup preko Samsung Kies programa na računalniku, naredite tovarniške nastavitve in si na novo nastavite Google račun na telefon.

Obstaja sicer še ena možnost, vendar bi potrebovali informacijo o tem kateri telefon imate in katero programsko opremo Androida (katera točno verzija).

Želimo vam prijeten dan.

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Pozdravljeni.

Sem uporabnik Samsunga Galaxy-ja S3.

Na telefonu sem zasledil porabo podatkov. Kaj je to? Kaže mi, da je bilo porabljeno 33,72 KB. Ali se poraba podatkov plača?

Izključeno imam Mobilne podatke, Uporabo paketnega prenosa podatkov in Podatkovno gostovanje.
Uporabljam samo brezžični internet (s pomočjo wi-fi) in nimam naročnine. Tudi denarja mi še nič niso jemali.

Prosim za odgovor.

LP.

poraba podatkov se plača, razen če nimate zakupljenih količin podatkov iz interneta.

Telefon se je verjetno sam posodobil ali ste mu pa odobrili in je preko interneta porabil 33,72 KB kar je relativno malo skoraj nič.

lp

Jaz pa hočem ponastavit na tovarniške nastavitve in resetirat kartico SD vendar mi napiše da moram najprej zbrisat Samsung račun.
Hvala za.odgovor!

Pozdravljeni!
Imam en problem in sicer kako naj si izbrišem samsung račun če nevem gesla?
Prosim za čimprejšni odgovor…
Hvala in LP

Izberi “pozabljeno geslo” in si ustvari novo geslo, nato izbriši račun.

prosim za pomoc!!!

Zjutraj je bil telefon izklopljen. Ko sem ga prizgala, je zahteval da se prijavim z google racunom, kar sem storila. Vendar mi je ispisalo da to ni privzet racun.
Z deugega tel. Sem preverila mejl, kjer je pisalo da je bilo zahtevano brisanje na daljavo..

Prosim za pomoc kaj storiti oz kako vnesti nov raccun saj ne morem uporabljati telefona!!!

Najlepsa hvala!

Aja gre pa za samsung s6 edge

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close