hp PSC 1315 – ga kdo ima?
Mi ga imamo, sicer šele prb.3 mesece in zaenkrat smo zadovoljni
Sicer so res nekoliko dražje kartuše (od 5 do 7 tisoč), toda s temi kartušami več sprintaš, pa še glava ti ne gre (le ta stane toliko kot tiskalnik) – to je problem pri tistih tiskalnikih, za katere so kartuše poceni.
Ta ima dobro to, da ima ločeni kartuši (menjaš vsako posebaj in nista odvisni ena od druge -kot ima to epson, ko ti zmanjka ene barve, moraš kupiti novo, če želiš printat) in da so glave na kartuši – zato so tudi dražje, toda če dlje časa ne printaš in se zasuši, enostavno kartušo zamenjaš -pri kakem drugem tiskalniku, pa bi ti šla glava- posledično se ti potem najbolje splača kupiti nov tiskalnik.
Nam je všeč.
Lp
Mi smo se odločali med HP in Epsonom (cena skoraj ista). Ker nam je bilo rečeno, da je pri Epsonu potrebno menjati glavo, če se kartuše zasušijo, smo se odločili za HP 1315, kjer se zamenja le kartuša (glava pri Epsonu stane skoraj toliko kot nov printer). Tudi kartuše niso tako zelo drage, tako, da mislim, da smo se pravilno odločili. Sicer ga imamo šele 3 mesece, nam pa veliko pomeni tudi to, da če želiš kopirat, ti ni potrebno prižigat računalnika, ampak le printer.
Hvala za nasvet. Misli, da mi bo pomagal pri odločitvi.
Sem že pred časom spraševala, kako se obnese Lexmarkov multifunkcijski tiskalnik, pa so mi ga odsvetovali ravno na račun kartuš. Bankrotirati pa res ne mislim.
Koliko pa printate, če smem vprašati. Oz. ali printate več tekstov ali tudi fotografije?
ker sem že v službi delala sicer z bolj profesionalnim printerjem HP, ki je imel za vsako barvo svojo kartušo, moram reči, da mi varianta, da zamenjam samo tiste barve, ki jih zmanjka, resnično bolj odgovarja.
zelo važen podatek pa ste mi dala glede glav na kartušah. Ne verjamem, da bomo printali vsak dan.
Hvala za nasvet. Misli, da mi bo pomagal pri odločitvi.
Sem že pred časom spraševala, kako se obnese Lexmarkov multifunkcijski tiskalnik, pa so mi ga odsvetovali ravno na račun kartuš. Bankrotirati pa res ne mislim.
Koliko pa printate, če smem vprašati. Oz. ali printate več tekstov ali tudi fotografije?
ker sem že v službi delala sicer z bolj profesionalnim printerjem HP, ki je imel za vsako barvo svojo kartušo, moram reči, da mi varianta, da zamenjam samo tiste barve, ki jih zmanjka, resnično bolj odgovarja.
zelo važen podatek pa ste mi dala glede glav na kartušah. Ne verjamem, da bomo printali vsak dan.
ZDRAVO, MORAM PRIZNATI, DA UPORABLJAM RAČUNALNIK Z LINUX-XOJE LE ZA TIPKANJE DOPISOV IN VČASIH POŠILJANJE “E# POŠTE.
Problem je v tem, da je moja malenkost poslala “X” elektronsko pošto na naslovnika v Ljubljano nato sem isto pošto
PRINTALA iz računalnika na list papirja in ob tem uporabljam /kontinuirano/ tiskalnik HP psc 1315.
A Vrag je v dejstvu, da se meni, ko odprem printer kontinuirano pojavi znak printanja enega in istega alegata, katerega sem želela printati na papir le 2x-sedaj pa meni printa liste ene in iste kakor za stavo ta HP psc 315 printer.
& če priznam je meni ta LINUX-XOJE precej neroden računalniški sistem a kaj, ko se je oni računalnik z WIndows 7 pokvaril in s tem računalnikom in s Linux je za mene zelo težko manipulirati, zato prosim za sukurz
oziroma pomoč in hvala vam za dobroto, saj veste da se dobro vedno z dobrim vrača & lp
Forum je zaprt za komentiranje.