Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Glasba z računalnika v telefon

Glasba z računalnika v telefon

Imam usb kabel za Nokio 5230, ampak si na telefon ne znam naložiti glasbo, ki je shranjena na računalniku. Piše da je potrebno ‘kao neki inštalirati telefon oz. napravo v računalnik’. ampak jaz nisem dobila nobenega CDja da bi to inštalirala. Pomoč prosim! LP

Inštaliraj Nokio PC suite na računalnik, potem se telefon obnaša kot disk na računalniku in lahko skopiraš.

Pa en lep dan želim, Joan

aha, brez Nokie PC suite verjetno res nebo šlo. če CDja nisi dobila zraven telefona si ga lahko tudi izposodiš – bo ravno tako delovalo.

Ko, ko, ko kodaaaaak!!

Se lahko še jaz uštulim?:) Glasbo znam prenesti, rada pa bi da bi mi igral le refren pesmi. Se to lahko napravi?

Sama sem ravno dva dni nazaj naletela na spletno stran, kjer imaš ohoho komadov (od starih do novih), odrezanih ravno za melodijo zvonjenja. Poskusi, če je gor, kar iščeš: http://gallery.mobile9.com/c/mp3-ringtones/1/

odrežeš del komada ki ga želiš, s programom Audacity

http://europe.nokia.com/support/download-software/pc-suites%5B/url%5D

Pozdravljen, kako? heeelp,
na vaše vprašanje je nalaganju glasbe na Nokiin telefon 5230 so ti že odgovorili drugi uporabniki foruma.

Si.mobil pa je za svoje uporabnike predstavil dve privlačni storitvi:
– paket ORTO MUZIQ[/url], pedstavlja edini paket za mlade v Sloveniji, ki komunicirajo z glasbo in
– opcija MUZIQ UNLIMITED[/url], ki ostalim uporabnikom omogočajo edinstveno izkušnjo zakupa več kot 1.800.000 za vaš telefon in računalnik.

Vezava z opcijo MUZIQ unlimited za 24 mesecev uporabniku prinaša ugodnost dodatnega znižanje cene nekaterih telefonov.

Za kakršen koli dodatne informacije ali pomoč smo na voljo.

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

hej mene pa zanima enako samo da imam samsunga. namreč ne znam prenašati iz računalnika na telefon hvala za odgovor

Poskusi najprej samo priklopiti preko USB, če ga ima. Mogoče ga računalnik najde kot USB disk. Nato pa s priloženo programsko opremo od telefona.

jaz pa mam mobitel znamke LG T310 pa me tut to zanima ampak js nisem dobla nič zravn.

veckat probaš

jaz imam mobitel lg t310 pa me zanima kako z računalnika prenest glasbo na mobi.

hvala in lp

kiara

kako se naložiti? jaz imam čitalec in ne kabla

kako naloziti glasbo na telefon?

kako se da glasba na telefon?jaz imam telefon samsung in neznam dati gor glasbo!

[sub][center]Kako naj naložim glasbo iz računalnika na LG telefon ???[/center][/sub]

Helo, jaz imam LG T310 in imam kabel, tudi bluetooth, samo ne morem ničesar naložiti na telefon.
Hvala.

Jaz imam težavo; imam mobi Samsung Galaxy Mini, imam kabel in usb, disk in tudi bluetooth, pameten telefon, pa mi ne dela. Kako?

jaz imam mobitel prestigio 5000 dou pa me zanima kako z računalnika prenest glasbo na telefon.
Prosim ce mi pomagate.
hvala in lp

kako?

veliko vprašanj glede nalaganja glasbe na telefon.Pa naj se javi nekdo ki bi to vsem laikom povedal.Imam Smasung C 3520,pa ne znam urediti te zedeve glede prenosa

kako iz racunalnika nalozim glasbo iz youtuba na telefon(samsung galaxy core 2)prosim povejte ker ne znam

1. Greš na http://www.youtube-mp3.org/ in si pretvoriš youtube link v mp3 datoteko, ki jo naložiš na računalnik.

2. Preko USB kabla odpreš datoteke na telefonu in kopiraš v ustrezno mapo. Če ne veš, v kateri mapi bi lahko bila glasba na telefonu uporabi uradni program od proizvajalca npr. Samsung ima Kies[/url].

Bo šlo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close