Najdi forum

neznana številka

Pozdravljeni!

Že mesec dni me nekdo vsakodnevno kliče z neznane številke – na ekranu se izpiše neznana številka. Ko se oglasim, je na drugi strani tišina. To mi je zelo neprijetno.

Ali je imel kdo podobne izkušnje?

Ali se da kako ugotoviti kdo je neznani nadlegovalec?

Za vsako infomacijo vam bom zelo hvaležna, ker me je vsakič ko zazvoni telefon kar groza.

Res hvala za pomoč!

Cifro odtipkaj v gugle. Mene tudi kliče neka xy cifra, sem poguglala in je neka tuja firma, ki ponuja posojila, kliče pa mašina, sploh ne oseba. Očitno išče fakse, da bi poslala reklamo, in se ob dvigu slušalke izključi.

Napiši cifro tukaj gor.

Če pa pravi, da ima skrito številko!
Meni so rekli, da moraš obvestiti svojega operaterja in on menda lahko uredi zadevo!
MOraš pa menda dati pisno izjavo!

🙂

Lej, ti si neznano številko razlagaš kot skrito številko, jaz pa kot številko, ki je avtorici neznana. Kako je pa v resnici, bo pa avtorica povedala.

Joj se opravičujem, res nisem jasno napisala. številka je skrtia in tudi nazaj ne morem poklicati.

Hvala vsakršno za pomoč v smeri reštive moje težave!

in če se ne oglasiš , bo prej ali slej odnehal !

Jaz se na skrite številke ne oglašam. Pa naj ostane skrit. In se s tem sploh ne obremenjujem.

Glede nadlegovanja kot praviš pa kontaktiraj operaterja in se pozanimaj kaj se da storiti.

Opcija je edinole operater, pa še ta opcija je bolj tako tako. Nadlegovalec lahko samo zamenja SIM kartico in zgodba se ponovi. Po mojem mnenju je najboljša opcija ta, da se ne javljaš ali pa sama zamenjaš številko in je ne objaviš v javno dostopnem imeniku.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

pri nas smo imeli podoben problem pri hčeri nonstop je dobivala klice s skrite številke
telefoni imajo namreč funkcijo slepi klic ali nekaj podobnega
izključili smo funkcijo in sedaj je mir
pokliči na operaterja ali servis in ti bodo svetovali kako se to izključi

Čas in trajanje vsakega klica si zabeleži na list, pomembno je samo, da je veza vzpostavljena. Zapiši vsaj 10 klicev, za operaterja je dovolj 5.

S tem seznamom pojdi k operaterju, povej, da te nekdo po telefonu nadleguje. Operater ima vpogled, s katere številke klici prihajajo in mu bodo poslali dopis, da mora s tem početjem prenehati. Tudi ga opozorijo, da v primeru, da bo še ena pritožba, mu bodo številko blokirali in pri tem operaterju več ne bo mogel skleniti naročniškega razmerja (operaterji pri tem med seboj sodelujejo, tako da ni problem, tudi če gre za drugega operaterja, kot ga imaš ti).

Tebi bodo samo povedali, kaj bodo storili, ne boš pa izvedela, kdo je, razen, če tvoj odvetnik da zahtevo za razkritje iz razloga, da boš to osebo tožila zaradi nadlegovanja.

Kar pogumno.

sem ti že enkrat odgovorila, pa ne vem zakaj ni mojega odgovora, če imaš Samsung aparat, je to ta funkcija, ki jo ena omenja, pri meni se žal ne da izključiti…je pa res nekaki slepi klic, tehnična služba mi je razložila, da je to npr.v primeru, ko te kdo nadleguje, pristiseš tipko ob strani in tvoj gsm zazvoni….tako, da se npr.lahko rešiš situacije, sogovornika z izgovorm, da te nekdo kliče…..meni se je to dogajalo od nakupa telefona, sem si zabeležila tudi čas klicev itd…,tako kot mi je naročil operater in pol smo ugotovili, da ni bilo sploh nobenih klicev in me je takoj svetovalka vprašala kake vrtse telefon imam.Eko, probaj, ni greh.

Aja, pa še to, jaz sem sveto trdila, da ne tikam telefona in pol sem ugotovila, da se mi tipkovnica ni pravočasno zaklenila ali kaj podobnega in so bili ti klici res zaporedni…npr.končam klic, spravim gsm v žep in evo kliče neznana številka…ali pišem sms na mizi, me kdo kliče…dam potiho in zatem takoj spet neznana številka…ali večkrat v avtu….seveda spet nezaklenjena tipkovnica in pritisk na to tipko, spet aparat v žepu….upam, da je kaj bolj razumljivo.

če ti te klici ne ostanejo v sezanmu klicev potem gre 100% za ponarejen klic, to je funkcijo ki jo imajo telefonu samsung. tudi če imaš v nastavitvah nastavljeno, da so izključeni. ga lahko sprožiš s tipko za nastavljanje glasnosti na levi strani

Sploh ne vem kako naj se vam zahvalim. Rešili ste me !!!!!!!!!

Res imam samsunga in sploh nisem vedela, da obstaja ponarejeni klic.
In to je bilo to. Sama sebe sem spravljala v obup.

Hvala, če verjamete ali ne bom res lažje spala!

Pozdravljeni!
Je že kdo prejel klic s številke 07070080 ?
cca vsakih 14 dni pokliče, a se ne javljam.
ima kdo kaj več info?
Lp M

Hej, danes sem ob 15:45, dobil klic iz te telefonske.
Kaj je komu kaj jasno kaj je to za telefonsko?

Pozdravljeni “sotrpini”! 🙂

Tudi sam sem danes dobil klic iz številke +07070080.
Pa sem “poguglal” in izvedel, da je po vsej verjetnosti neka izpostava nemške trgovske in investicijske firme. Sama telefonska številka pa je iz Mongolije, kot je navedeno v dokumentu.

Še povezava do vira:
http://www.krefeld.ihk.de/media/upload/ihk/imap/20100712/int_ausschr_gtai_1027.pdf

Dokument sem si shranil na disk in potem s orodjem “Najdi” v Acrobat Reader-ju poiskal številko, ker sicer je kar nekaj številk za pregledat. Upam, da je to to. Se pa sicer ne mislim oglasit. 🙂

Lep dan in uživajte! 😉

mene pa nekdo kliče . številka je 021 289 280 . ali mi lahko kdo pomaga ?? zelo sem prestrašena

@nekdooo

tudi nas je že klicala ta številka. ko smo se oglasili so bile neke ankete. zelo so vztrajni znali so klicati tudi po večkrat na dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close