Najdi forum

MOBITEL – KATERI

Kupujem nov mobitel. Ne morem se odločiti kateri.
Rad bi nekomplicirane menije, preprost za uporabo, dober. Razmišljam o NOKII C5.
Kaj mi svetujete?

VOKIA ž365

kupi nokio 5230

cccccc

moj nasvet….imej starega dokler ne crkne….sama se imela nokio 6120 c štiri leta…sem bila zelo zadovoljna z njo….vendar je bila sedaj baterija že tako slaba, da sem ga morala skoraj dvakrat na dan filat, če sem ga malo več uporabljala….
kupila sem si nokio C5…po enem mesecu je začel zmrzovat…..recimo ko sem zaključila pogovor je bila kar tema…ali pa je nastala vmes…..med pisanjem sms-a je čisto zmrznil…..je bilo potrebno vzet iz njega baterijo…sim kartico….malo počakat…potem je bilo nekaj časa ok…ko mi je že po dvakrat na dan zmrznil….me je razjezilo..sem poslala na servis (teleray)….čez deset dni sem ga dobila nazaj (menda so ga poslali v tujino in na novo naložili)…..sedaj štiri dni dela OK…bomo videli…….skratka….komaj najdeš enega, ki je približno ok (ne maram “tač” zadev in podobnega)……menjaš zato, ker moraš…..potem pa ga je potrebno takoj na servis poslat…..

Pozdravljen kupec,

Odločitev za nov telefon nikakor ni lahka ob tako pestri ponudbi. Svetujemo vam, da najprej premislite, kaj vam je res pomembno pri telefonu, za kaj ga boste uporabljali, koliko ste zanj pripravljeni odšteti, potem pa izbor zožate s pomočjo iskalnikov, kot ga lahko najdete na naši spletni strani. V iskalniku lahko določite funkcionalnosti, ki jih želite, da jih nov telefon podpira kot tudi obliko, ki jo želite (drsni telefon, telefon na preklop, klasičen).

Upamo, da boste našli telefon, s katerim boste res zadovoljni.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

kateri telefon je najbolše kupit od teh treh
samsung galaxy ace2
htc desire x
lg optimus l7
kateri je prvi najboljši potem drugi in tretji

1. HTC Desire X
2. LG Optimus l7
3. Samsung Galaxy Ace 2

če bi se na tvojem mestu odločal bi 100% vzel HTC..

Zdravo.

Tudi jaz kupujem nov mobi, in sicer pri Simobilu. Ne rabim nekaj kompliciranega. Največ uporabljam internet (mail, facebook ipd.), želim imeti lepe slike, ker fotoaparata nimam. Razmišljam o NOKIA E6 (Imela sem Nokia E72 in je bila super) ter o samsung galaxy s2. Lahko si pa privoščim do max.200€. Ima še kdo kakšen predlog, kateri mobi bi bil zame :)? Se res nič ne spoznam pa raje vprašam. Tudi sony hvalijo, tako da na dan s predlogi :D. Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close