Si.mobil akcija in dobavljivost telefonov
Pozdravljeni!
Glede na to, da se forum kiti z barvami Si.mobila, predvidevam, da se kdaj tukaj znajde tudi kakšen njihov predstavnik. Zanima me, zakaj včeraj ob splovitvi akcije “polovična naročnina” v ljubljanskih Si.mobilovih centrih ni bilo na zalogi kar nekaj mobilnih telefonov, med drugim tudi z moje strani iskana Samsung Galaxy Spica in HTC Desire.
Ali ni namen akcije, da pritegneš čim večje število ljudi, ki z nakupom aparata podaljšajo ali sklenejo novo naročniško razmerje? Kako torej, da na zalogi ni kupa aparatov (poleg omenjenih, ki sta bila samo moja želja)? Poleg tega noben center nima vpogleda v zaloge drugih centrov, tako da moraš kar lepo fizično skakati sem ter tja, ker se na telefone zaradi prezaposlenosti (sicer pohvalno) nihče ne oglaša.
Zdaj pa še vprašanje za Si.mobilove predstavnike: ali lahko pričakujemo zalogo HTC Desire in Samsung Galaxy Spica i5700 še pred zaključkom akcije 22. julija ali ne?
LP, Miki
Pozdravljen, Miki!
Pri ORTO razprodaji gre za enak princip kot pri ostalih razprodajah, kot so razprodaje oblačil in obutve. Kar pomeni, da, ko je telefon razprodan, ni več novih dobav razprodanega aparata. Nekateri telefoni so bolj zaželeni kot drugi, zato so tudi prej razprodani. Si.mobil se zmeraj trudi, da svojim uporabnikom ponuja atraktivno ponudbo telefonov in to si bomo prizadevali tudi v prihodnje. Na prodajnih mestih je še nekaj kosov telefona Samsung Galaxy Spica, v naslednjih mesecih pa pričakujemo njegovega naslednika, zato tega modela ne bomo ponaročali. Tako predlagamo, da se pozanimate na konkretnem prodajnem mestu, ali imajo telefon še na zalogi. Ponovno dobavo telefonov HTC Desire pa pričakujemo v naslednjih tednih.
Za vse dodatne infomacije in pomoč smo vam na voljo.
Zdravo.
Se pridružujem Mikijevemu vprašanju, sploh glede na to, da ni dobil zadovoljivega odgovora. Ali bo torej HTC Desire kupljiv pri Simobilu do konca trajanja aktualne akcije (polovička)? In če ne, ali lahko uporabnik vseeno sprejme vašo aktualno ponudbo in telefon dobi, ko ga Simobil dobi na zalogo?
lp Luka
Pozdravljeni Kljuka in Ena takšna,
HTC Desire bo predvidoma na prodajnih mestih zopet na voljo v naslednjem tednu, novo zalogo Samsung Galaxy Spica i5700 pa pričakujemo šele v avgustu.
Novi naročniki lahko v času trajanja akcije sklenejo novo naročniško razmerje in se vežejo z vezavo na samo promocijo, telefon pa kupijo kasneje. Obstoječi naročniki, ki želijo izkoristiti ugodnost Poletna promocija 1/2ovička, pa imajo na voljo vezavo z mobilnim aparatom ali vezavo z bonusom na pogovore in storitve.
Upamo, da smo vam z odgovorom še pravočasno pomagali.
Lep pozdrav,
Pozdravljena telefonček in Kawa,
Telefon Samsung Omnia2, je v Si.mobilovih trgovinah razprodan. Dodatnih količin telefona ne bomo nabavljali, saj ga bomo nadomestili z drugim zanimivim modelom, Katerim pa naj zaenkrat ostane še skrivnost.
Dodatnih podatkov o skupini telefonov Galaxy ne moremo dati, saj ne vemo za katerega iz velike družine Galaxy se zanimate. Če imate v mislih odličen model Galaxy S vas obveščamo, da ga bomo poizkusili kar najhitreje dodati v naš portfelj.
Želimo vam prijeten dan,
Pozdravljena Telefonček in Kawa še z moje strani,
Skoraj bi spregledali drugi del vajinega vprašanja glede jesenke akcije! Prehitri prsti.
Glede jesenske akcijske ponudbe imamo za vaju super novico, če sta mlajša od 31 let. S prvim septembrom smo pričeli z jesensko ponudbo na Orto paketu. Ponudbo ‘Za vedno ORTO’ lahko do 31.10.2010 izkoristite vsi novi in obstoječi naročniki Si.mobila mlajši od 31 let na paketu ORTO U NULO, ORTO MUZIQ ali ORTO BERI, ki se z nakupom telefona vežete za 24 mesecev. Ti naročniki boste lahko obdržali izbrani paket ORTO tudi po dopolnjenem 31. letu starosti, hkrati pa boste prejeli dodatnih 200 MB prenosa podatkov, skupaj s paketom 300 MB mesečno. Nekaj telefonov iz naše ponudbe:
– Nokia 5230 le 30€ na paketu ORTO U NULO
– Nokia C5 le 70€ na paketu ORTO U NULO
– Nokia X6 le 80€ na paketu ORTO MUZIQ
– Nokia C6 le 120€ na paketu ORTO MUZIQ
– BlackBerry 8520 Curve le 50€ na paketu ORTO BERI
Seveda pa si lahko izberete tudi katerikoli drugi telefon iz naše ponudbe.
Če bo še kakšno vprašanje, pa le sporočita.
Lep pozdrav,
Maja Lapjne
Naročniški sektor
Pozdravljen Jaka88,
Jesen bo prinesla novosti tudi na tem področju, vendar verjetno šele po zaključku zgoraj omenjene akcije. Predlagamo vam, da nas spremljate tu, na www.simobil.si ter na Facebooku in zagotovo boste obveščeni med prvimi.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Zdravo, mene zanima kdaj boste spet dobili telefone HTC desire, bodo še v oktobru?
Pa še ena stvar me zanima, ta telefon sem že kupil (bil je zadnji) prejšnji ponedeljek v eni od vaših poslovalnic a se je že prvi dan uporabe pokvaril. Nesel sem ga nazaj in obljubili so mi zamenjavo telefona. Moral pa sem dati zraven tudi račun in pogodbo za naročniški paket, ki sem ga sklenil. Tako da zdaj nimam dokaza da sem telefon že plačal, bi mi morali izdati kakšno potrdilo?
hvala!
Pozdravljeni mbstring,
Se opravičujemo za pozen odgovor. Novo pošiljko HTC Desire žal pričakujemo šele v prvi polovici decembra.
Glede nadomestnega telefona in dokumentov, pa bi moralo biti vse v redu, saj so pri nas kopije pogodb in aneksov shranjene v sistemu in se lahko vse preveri. Morda bi vam v prihodnje le svetovali, če boste imeli še kdaj kje pododben primer, da si račun fotokopirate ali za to zaprosite prodajno osebje.
Upamo, da vam bo čas do decembra hitro minil.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Pozdravljeni Duleas,
Žal po celem svetu prihaja do pomanjkanja pametnih (in ostalih) telefonov in posledično tudi do večjih zamud pri dobavljivosti telefonov. Telefon imamo zabeležen v ponudbi zato, ker ga bomo še dobili na zalogo, torej bo še na voljo.
Imamo pa za vas dobro novico, da Galaxy S pričakujemo na prodajnih mestih že ta teden.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Pozdravljeni mdma,
HTC Desire HD bomo predvidoma v našo ponudbo vključili decembra.
Nove zaloge Galaxy S so prišle na zalogo v tem tednu, nove zaloge pričakujemo tudi v naslednjem tednu in v decembru. Zaradi zelo velikega povpraševanja po tem telefonu, je bilo do zdaj sprejetih tudi že ogromno rezervacij. Zato bo ta telefon zelo težko dobiti, če ga ne boste vnaprej rezervirali. Predlagamo vam, da se obrnete na vam najbližje prodajno mesto in si ga rezervirate, če bi ga želeli imeti.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Pozdravljeni!
Smo študentje Fakultete za družbene vede in izvajamo raziskavo o ugledu slovenskih podjetij. Zelo hvaležni bi bili vsem sodelujočim na tem forumu, če bi izpolnili anketo na spodnji povezavi.
Za sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo!
Domen1995,
za vas smo preverili zalogo HTC Desirea in v Ljubljani je nekaj aparatov trenutno na zalogi. Povpraševanje po tem modelu je veliko; lahko se zgodi, da bo v vmesnem času zaloga aparatov pošla. Najelegantnejša rešitev je vpis stranke v čakalno vrsto, kjer vas ob prihodu aparata na zalogo o tem obvestimo.
Prihod modela HTC Desire HD k Si.mobilu je napovedan za december. Točen datum in cena bosta objavljena po prihodu telefonskega aparata na skladišče.
Želimo vam prijeten dan,
Damijan Kohne
Naročniški sektor
Lep pozdrav!
Mene pa zanima, kdaj naj bi nova pošiljka zalog prišla, ker se sedaj telefon pričakuje že kar nekaj časa in ali so mogoče kakšni problemi, ki zavirajo, da bi pošiljka ŽE prišla. Ker sem slišal da se na Samsung Galaxy S čaka že približno 1-2 mesca.
Hvala za odgovor in razumevanje,
Grega.
Pozdravljen Grega 91,
Večja količina Samsung Galaxy S-a je prišla na zalogo ravno včeraj. Zaradi res velikega povpraševanja po tem modelu vsem svetujemo vpis v čakalno vrsto, kjer vas ob prihodu aparata na zalogo o tem obvestimo.
Če ste v čakalno vrsto vpisani, vas lahko vprašamo kje, da bomo lahko bolj konkretno preverili?
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.