Najdi forum

Račun SImobil – ???

Pozdravljene!

Prejela sem specifikacijo računa za avgust in me je skoraj kap. Vklopljeno sem imela storitev Vip – brezplačni sms-i med 18. in 19. ur in je vse zaračunano. Poslala sem npr. ob istem času 6 sms-ov, pa je minuto kasneje zaračunanih še enkrat šest, drugič sem poslala enega, pa so obračunani trije. Vsem sms-om pa kaže, da so poslani na ena in isto številko, ki je sploh ne poznam. Preden kličem na center, me zanima, ali ima kdo podobno izkušnjo. Sem poletje prvič na Simobilu in mi res ni nič jasno.

pritoži se. meni so to naredili lani. so priznali in vrnili.

Sem že vložil reklamacijo (klical njihov info)…..banda pokvarjena!!!!

Pozdrvljena Lija****!

Veseli nas, da si vprašanje postavila na forumu, saj bo odgovor na voljo večjemu številu naših uporabnikov.

Za upoštevanje akcije Vip brezplačnih sms-jev med 18. in 19. uro je bilo potrebno na prejeti sms odgovoriti s sms-jem brez besedila. Po prejetem potrditvenem sms-ju o vklopu storitve se stranki začne upoštevati akcija pošilanja brezplačnih sms-jev.

V mailu govorite tudi o istočasno zaračunavanje večih sms-jev, kar, nakazuje na možnost da je bil poslani sms daljši od 160 znakov. Tak se sms ob pošiljanju razdelil na dva (ali več) sms-jev, ki so se prejemniku na njegovem telefonskem aparatu spet sestavili v enega. Uporaba šumnikov v sms-ju lahko prav tako poveča število uprabljenih znakov v sms-ju, kar lahko prav tako pripelje do sporočila, ki je daljše od 160 znakov.

Na vašem razčlenjenem računu se kot prejemnik sms sporočil ne vpisuje dejanski prejemnik sporočil , temveč Si.mobilov sms center, kar potrjuje vašo navedbo o sms-jih, ki so poslani na eno in isto številko.

V zgornjih vrsticah sem podal nekaj dejstev, ki so v pomoč pri razumevanju računa in specifikacije. V kolikor zgornje vrstice niso dovolj za razumevanje, vas prosim da za dodatna pojasnila pokličete na naš klicni center na številko 080 40 40 40, kjer boste s konkretnimi podatki skupaj z našim agentom prejeli še zadnje odgovore na vaša vprašanja.

Želimo vam uspešen dan,

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Še to…kje tu http://www.simobil.si/sl/actions.cp2?cid=89771EFB-90AB-579F-9816-C432A788C6EF&linkid=action

piše, da je potrebno počakati na potrditveni SMS?

Kljub temu, da gre za neke vrste pritožbo, prosim za lep način komuniciranja. Samo tako…v opozorilo… preventivno.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Z lezenjem v rit ste kam prispeli? Zato pa je tako v naši državi… Samo malo lepega, nagnusnega in lepljivega govorjenja, rezultati so pa tako ali tako vidni.

od kar vem za Simobil sem pri njih in še nisem imel problomov z njimi,tako da sto ljudi sto čudi.

Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

tudi jaz čudne izkušnje.
Na žalost nisem imela časa pregledati računa v nulo, ker bi bil za absolutno reklamacijo.
Zaračunani sms-i, ki jih ni bilo, nezaračunani tisti, ki so bili. Pojma nimam od kje specifikacija.

Jaz uporabljam kot Simobil naročnica paket 3zame, hči pa ima simobil na kartico.

Ker je letos poleti hči bila veliko časa na Hrvaškem, sva si ves ta čas popolnoma brezplačno dopisovali vsak dan med 6 i 7 uro popoldan. Hči je dobila po prehodu meje sms da lahko izkoristi to brezplačno pošiljanje sms vsak dan popoldne če pošlje povratno sporočilo, kar je tudi storila. Zadeva je funkcionirala brez težav, popolnoma brezplačno.

Hvala Simobilu za tako akcijo, upam, da se kaj takega še ponovi.

Tudi sicer imam dobre izkušnje s Simobilom, imela sem nekoč težave s telefonskimi aparati, ampak so mi težave vselej rešili v zelo kratkem času, na prijazen in strokoven način.

Računi in izpisi pa so natančni v nulo ves čas od kar sem njihova naročnica!

Tudi meni se je to zgodilo, s tem, da sem jim poslala nazaj sms, prav tako mi niso upoštevali tujina 30, se pravi trideset minut pogovorov za 10 evr. Sem šla na njihov center, dala pritožbo in čakam na odgovor. Nekje dva tedna bo za počakat. Pa še nekaj, sem najprej klicala njihovo pomoč na 080… pa so bili res full prijazni, pa ker nisem imela identifikacijske št. nisem mogla uredit preko tel. sem morala na njihov center, na Šmartinko. Tam pa odnos katastrofalen, kot da si zadnja smet, pa niti slučajno nisem bila nevljudna, ampak ljudje tamle….Pa do sedaj s si mobilom več kot zadovoljna, res že šest let, ampak tole (mislim odnos) je pa pustil kar malce grenak priokus.

Tudi moja nečakinja je za julij dobila nenavadno visok račun pri Simobilu.Se je pritožila, pritožbo so ji sicer upoštevali, vendar ko to berem se mi zdi nenavadno, koliko je podobnih primerov.Kaj pa storiti tam, kjer se Simobil “zmoti” za euro ali dva.Seveda tega ne opazimo.1+1+1+2…..

Pozdravljeni,

Spremljali smo vašo razpravo in dodatno preverili storitev SMS Happy hour. Če ste se prijavili na to storitev, tako da ste poslali prazni prijavni sms, pa se vam brezplačni sms-i niso upoštevali, obstaja možnost, da je prišlo do težav pri registraciji pri hrvaškem operaterju Vip-net. V tem primeru vas prosimo, da nam to sporočite na info@simobil.si, kjer se v sporočilu ustrezno identificirajte. Preverili bomo ali je v vašem primeru res prišlo do težav pri registraciji in bomo v tem primeru vašo reklamacijo zagotovo obravnavali vam v prid.

Upamo, da ste vseeno uživali na hrvaški obali in se naužili sonca, ki ga te dni kar malo pogrešamo.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Pozdravljeni,mene pa zanima kdaj oz pri kolikšnem znesku na simobilu pokličejo starše oz naročnika,če gre za ogromno porabo,pri drugi tel št.? hvala za odg

ja res je, tud jaz opažam da je tega pri simobilu čedalje več…potrošniki si žal vzamemo premalo časa da detjlno pogledamo račune … bi pa kar bilo treba to malo pregledat, ker tako kot praviš, euro tu, euro tam, pa se nabere … mi pa plačujemo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close