Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija CD-R:Moje sijajno človeško telo

CD-R:Moje sijajno človeško telo

Spoštovani strokovnjaki,
vzeli smo iz knjižnice omenjeni CD-R in ga nikakor ne moremo zalaufat. Namestitveni program se je izvedel brez problemov, ko pa vstavim CD napiše: “Program za zvok ni nameščen ali je ustavljen. Preberite datoteko Berime na plošči CD-rom”.
Tisto, na kar opozarjajo v datoteki Berime (da preverimo, kje v računalniku so se naložile določene datoteke) smo preverili, in je o.k. Kaj sedaj?!!
Imamo Windows XP professional na računalniku in dosedaj nismo imeli nobenih problemov z otroškimi CD-romi (npr Maček Muri, Čarobna soba itd).
Lepo prosim pomagajte ker so otroci zelo razočarani!!!
Lp Mamica

mamica, to se je zgodilo tudi pri nas. Pojdi na stran od DZS in tam poišči popravek (dkxps1.exe) za te igrice, ki v XP ne delujejo. Sledi navodilom pri namestitvi in bo šlo. Nam sedaj delajo.

http://zyphir.dzs.si/MM/INDEX.HTM

Vesna, najlepša ti hvala!!! Sem naredila in deluje! Ali pa je tudi pri vas tako majna slika (pokriva 1/2-1/3 zaslona) na zaslonu in se je ne da povečati?
Hvala in lp!

Ja, slika je pri tem (in še marsikaterem drugem programu od DZS) vedno tako majhna.

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Nastavi si manjšo ločljivost pa bo večja…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero, oprosti za nevednost vendar – kje se nastavi manjša ločljivost?
Hvala in lp!

Takole: z desnim klikom na namizje (ali nadzorna plošča – zaslon) prideš v nastavitve zaslona. Tam lahko nastavljaš Ozadje, Ohrajevalnik zaslona,… no, zadnji jeziček pa so Nastavitve (Settings). Opazila boš jeziček katerega pomakni v levo. Če ti nova nastavitev ne bo všeč ali celo če slike sploh ne boš videla ne klikaš ničesar ampak počakaš 15 sekund. Ter poskusiš z naslednjo lčočljivostjo. Sicer pa klikneš Da in V redu in je.

Hvala lepa!

nam enako ne gre pa je mojemu sinu dal ucitelj program dzs popravek in nam ne dela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close