Najdi forum

windows word

Mam eno vprašanje? Z neta bi rada prenesla druge windowse kot jih imam zdej na računalniku pa me zanima, če moram stare zbrisat prej? dveh ne morem met ne?
hvala za odgovor.
lp

Horale,

A si boste prenesli nek “Upgrade” ali ISO datoteko ?
Lahko imate 2 OS naložena. Zadevi se reče dvojni zagon oz. angleško “dual boot”. Katere Win imate sedaj in katere bi si radi prenesli ?
Drugače je pa zadeva takšna, da če bi radi imeli 2 OS (2x Win), potem morate na tem trdem disku, ki ga imate in imate gor naložene trenutne Win particijo (razdelek – črka C v Moj Računalnik) razdeliti na še eno, tako da boste imeli 2. Če na prvi nimate prostora, potem premaknite datoteke, ki niso sistemske narave (mp3, filmi, dokumenti,…) ali na Blu-Ray ali pa na kakšen drug trdi disk (zunanji recimo). Tako boste pridobili prostor za “rezanje”.
Koliko pa imate particij na trdem disku ? 1 ? 2 ? 3 ?
Pa nova particija, ki bi jo naredili iz nezasedenega prostora iz prve, bi morala biti primarna (tako kot prvotna), ne sekundarna, ker potem se verjetno novi Win ne bi zaganjali.

PS: Vsaj upam, da imate v mislih OS, ker naslov teme se nanaša na pisarniški paket. Drugače pa tole.

Sem uredila. Najlepša hvala za pomoč in odgovor. Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close