MIŠKA
Veliko delam na računalniku. Verjamem, da preveč, saj sem dobila vnetje palca. Hudo, močno.
Dobivam nasvete, da zamenjam miško., Sedaj imam lasersko, ki se sicer lepo prilagaja
roki, vendar palec ni položen na podlago. Bolj v zraku.
Sem v staležu.
Lepo prosim če kdo pozna problem, da svetuje kakšno miško naj nabavim, da omenjene
težave odpadejo. Saj v penzijo zaradi neprimerne miši, res ne morem 🙂
Najlepša hvala.
Če je to to, potem recimo meni ni všeč, da nima tisti del, kamor bi šel palec, bolj notri zašiljeno, da bi se palec lahko bolje oprijel miške. Lahko da imate premajhen razpon dlani oz. prstov.
Moja (miška) je recimo tale in nimam problemov. Palec se lahko drži miške kot ga lahko tudi normalno položim na podlogo in vlečem sem ter tja.
Mogoče bi tole[/url] kaj pomagalo oz. Google -> Mouse thumb swelling ? Hope it helps.
No ni za kaj, drugače pa tudi za “tovrstna rač. obolenja”, če ni hudo, pomaga ledena masaža predela, ki Vas boli in počivanje (roke, dlani). Pač v zmrzovalnik daste tisti plastičen modelček za izdelavo ledenih kock, vodo noter in potem čez eden dan imate “ajs kube”. Potem pa 2-3 kocke v servet in s krožnimi gibi masirati boleč predel. To pa Lekadol, če pa tudi to ne zaleže, potem pa k zdravniku. Za nategnjeno kito ponavadi pomaga, za strgano pa ne vem (operativni poseg mogoče ?).
No ja… tudi v penziji boste potrebovali brezhibne ročice ali ne ? Za vsaj kakšno vrtnarjenje. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.