Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija računalničarji pomoč prosim

računalničarji pomoč prosim

Uporabljam htc flyer. Ze nekaj dni ne morem odpreti spletne strani nekega podjetja in ko sem jih kontaktirala so mi odgovorili :

zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo in se vam opravičujemo za nastale nevšečnosti. Naša spletna stran je nedavno dobila novo podobo in zagotavljamo vam, da delamo vse kar je v naši moči, da nastale motnje odpravimo.

V kolikor imate težave pri dostopanju do informacij na naši spletni strani vam svetujemo, da poskusite dostopati še preko katerega od naslednjih brskalnikov (Mozzila Firefox, Google Chrome, Internet explorer ter Mac Safari) ter ponastavite nastavitev piškotkov (Cookies) v vašem privzetem brskalniku, ki omogoča prikazovanje vsebin varnih za uporabnike, saj so le ti večinski vzrok za nepravilno prikazovanje naše spletne strani.

Moje vprasanje je, kako npr.pobrisem piskotke? Enkrat sem to E naredila, ampak na stacionarnem racunalniku in to tako, da sem s desnim klikom kliknila na ikonco internet in tam sem potem imela to opcijo. Na tem htc flyerju pa tega ne znam. Prosim za pomoc step by step, ker sem mal racunalnisko nepismena;-)
Hvala in lep dan.

A to na telefonu mislis?poisci pod varnost un zasebnost vsaj tako imam jaz.lp

Ne na htc telefonu, na htc tablicnem racunalniku.
Lp

Pozdravljeni,kupil sem si Galaxy Nota za poslovne namene in upal se da bom lahko naložil na tel.program ki ga potrebujem za službo, ni vspelo. Nisem strokovnjak za računalnike pa me zanima ali se to da narediti in na kateri način? Program je narejen za zavarovalnico.(nekateri mi pravijo da je prpgram narejen v Windowsu, telefon pa ima Android,v tem smislu). Prosim za konkretni odg.Lp

Programi, ki so izdani za windowse ne delujejo na drugih operacijskih sistemih (razen z redkimi bližnjicami). Ravno tako najbrž velja za tvoj program za zavarovalnico. Če namreč ni bil pripravljen za android operacijski sistem, potem tam ne bo deloval.

Če že želiš poganjati ta tvoj program na tabličnih računalnikih, potem moraš kupiti takega, ki ima nameščen windows operacijski sistem in še to z x86 procesorsko platformo (na arm procesorjih ne bo delalo). Taki tablični računalniki so pa precej dražji in praktično manj uporabni, ker uporabniški vmesniki programov niso zastavljeni tako, da bi se jih lahko enostavno uporabljalo preko dotika, ampak bolj preko miške in tipkovnice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close