Grem na GMAIL, pa napiše:
Piškotki v vašem brskalniku so trenutno onemogočeni. Prosimo, vključite jih. [?]
Kliknem na tisti ? in pokaže neka navodila. Sledim navodilom, ti šment, piše, da so omogočeni.
In kar naenkrat ne morem dostopati do svoje pošte.
Moti me še to navodilo, da grem v GOOGLE CHROME, s katerim nimam nič opravka. Vse postorim na INTERNET EXPLORERJU.
Je mogoče kdo vdrl v moj računalnik ali kaj se je nenadoma zgodilo?
Greš na nastavitve (desno zgoraj, kjer je kao neki kolešček in se ti odprejo zadeve, kjer izbereš nastavitve)
Ko si na nastavitvah imašm v glavi Splošno, Oznake, Prejeto,…………Klepet, Aktivna vsebina,….
Izbereš klepet in piše Zgodovina mojih klepetov in izbereš ali SHRANI ZGODOVINO KLEPETA ali NIKOLI NE SHANI ZGODOVINO KLEPETA…
Greš na nastavitve (desno zgoraj, kjer je kao neki kolešček in se ti odprejo zadeve, kjer izbereš nastavitve)
Ko si na nastavitvah imašm v glavi Splošno, Oznake, Prejeto,…………Klepet, Aktivna vsebina,….
Izbereš klepet in piše Zgodovina mojih klepetov in izbereš ali SHRANI ZGODOVINO KLEPETA ali NIKOLI NE SHANI ZGODOVINO KLEPETA…[/quote]
Evo, to je tole:
Zgodovina mojih klepetov:
Shrani zgodovino klepeta. – Klepeti bodo shranjeni v razdelek »Klepet« v računu Gmail, kjer jih lahko pozneje poiščete. Beleženje lahko kadar koli izklopite. Več o tem
Nikoli ne shrani zgodovine klepeta. – Vaši klepeti nikoli ne bodo shranjeni v vašem računu Gmail in tudi iskati jih ne bo mogoče. Več o tem
se pravi, da se zgodovina shranjuje na gmail, ne pa tudi nekam na disk
najbrž ti ni noben vdrl v računalnik, problem je v samem internet explorerju, microsoftu, googlu itn. ker vsak promovira svoje produkte in optimalno delovanje v lastnih brskalnikih, tako pač google ponuja za gmail odpiranje v google chromu, ker je tam najbolj optimiziran, tako kot microsoft ponuja odpiranje svoje pošte, torej hotmail oz. outlook.com na svojem brskalniku torej internet explorerju. Iz vidika same varnosti kar se tiče vdorov ipd. je pa sploh bolje ne uporabljat internet explorerja, ker je preveč ranljiv za napade po vrhu vsega pa še upočasnjuje računalnik med uporabo.
kar se tiče piškotkov pa nezmožnosti prijave, poskusi najprej počistit zgodovino pa se potlej prijavit nazaj… druga varianta je pa sledeča, ko se ti pokaže to obvestilo, ki se je tebi, imaš desno zgoraj na strani še vedno aktivno opcijo prijava, v katero se pač prijaviš s svojim google računom, potlej pa samo v iskalnik vpišeš gmail, pa ti odpre inbox iz katerega se po končenih opravilih odjaviš in prijaviš nazaj.
Forum je zaprt za komentiranje.