Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Katero hitrost interneta izbrati

Katero hitrost interneta izbrati

Ker sem v fazi izbiranja hitrosti interneta, res ne vem, katera hitrost mi bo ”dovolj”

Svetovalec mi je ponudil 4 Mb, po mojem opisu (za kaj internet potrebujem) naj bi bilo čist zadosti…

Potrebujem pa za:
gledanje pošte, brskanje po forumih, dodajanje kakšnih slik na bolho,.. predvajanje pesmi na youtube, igranje računalniških igric…. ne mislim edino downlowdat pesmi, filmov,..

ali mi lahko kdo napiše, ali mi bo ta hitrost to omogočila?? Ali naj kar takoj izberem višjo??
ker tistega mletja res ne prebavljam… .

Odvisno od tega kaj igraš. Načeloma bi moralo biti za tako nezahtevno rabo dovolj že pol manj od tega, kar si napisala.
Za upload slik je pa pomembna hitrost od tebe – upload – in ta je skoraj vedno veliko manjša od downloada. Ampak za začasno delo bi morala biti tudi 1 Mb čisto dovolj (in preveč)

jaz imam 4 mb in je za vse kar si naštela, da bi rabila, čisto dovolj.
sem pa tja tudi jaz dol kakšno glasbo potegnem ali film, a preko torrenta, ker je ponavadi hitreje kot e-mule.

4 mb za osnovno uporabo čez glavo dost al pa 6mb,

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close