TV se zacikla
Imam T2 operaterja in sigurno se mi že pol leta dogaja, da se slika na TV kar ustavi, sredi ekrana pa se vrti en krogec. Res mi gre to že na živce, pa redno plačujem TV, oni pa me zajebavajo (oprostite izrazu, samo točno tako je). Kaj lahko naredim. Če zamenjam operaterja se lahko zgodi, da ne bo nič boljše, kaj predlagate drugo opcijo (je možna kakšna reklamacija, ….?).
Lep dan.
Brez skrbi, je pri Telemachu enako. Je njihov serviser povedal, da so receiverji-mini škatle, ki jo dobiš v gospodinjstvo bolj švoh kvalitete, da jih morajo dostikrat menjavati pri stankah. Nam so ga v roku 8 mesecev že enkrat zamenjali, prav tako daljinca, ker ni deloval.
Še ena stvar je pomembna – lahko, da se na poti od stene do televizorja oziroma receiverja izgubi preveč signala, če imaš predolg kabel. Kabel ne sme biti daljši od 2 metrov. Je povedal serviser.
povej na kakšen interval se ti to dogaja?
Meni se to zgodi vsake tolko cajta (recimo 1x na teden).
Sploh med “šaltanjem” je to zelo moteče, ker potem nimaš druge kot da vstaneš spuliš ven kabel iz vmesnika, ga vštekaš nazaj in čakaš da se zadeva postavi.
Sam sem imel še večje težave. Meni je crknalo komplet vse (na modemu link lučka utripa počasi in enakomerno). In to vsak dan. In se potem ni pobralo nazaj … včasih ne tudi po več ur, včasih pa takoj po resetiranju. Sem klicalir, prijavljal napake, prišli so merit, menjali so modem, kabel, porte na svoji centrali … potem se je zadeva uredila in imam od takrat mir (naj povem, da je moral posredovati tudi telekom v omarici v bloku).
Pomembno je, da težiš, vendar vljudno. Izpostavi problem, izpostavi, da si reden plačnik in nezahtevna stranka. Zavedati se moraš, da je lahko (možno je) tudi napaka na telekom strani. Namreč T2 ima v najemu njoho infrastrukturo, in ker se firmi med sabo ne marajo, je potrebno kar nekaj “napora”, da se zadeva premakne…
Forum je zaprt za komentiranje.