Najdi forum

Epson – menjava barve

Še malo pa bom znorela… Imam printer star manj kot eno leto. Sedaj so se mi prvič spraznile barvne kartuše (modra, roza, rumena) in ko sem jih hotela zamenjat, mi printer ne prepozna modre in rumene kartuše. Seveda niso kartuše originalne od epsona, ker so predrage. Zanima me, če je že imel kdo kakšno podobno težavo in kaj je za narediti.

Stvar je pa takšna… če dam noter stare epsonove prazne kartuše, mi normalno napiše, da so prazne in naj menjam. Ko zamenjam modro in ostane noter stara rumena, je modra ok.. jo printer zazna, vendar še vedno ne dela, ker je rumena prazna. Ko pa zamenjam še rumeno, mi naenkrat ne zazna niti modre več, rumene pa tak in tak ne. Z roza kartušo pa je vse ok. Zgleda bom mogla stran vrečt te kartuše in kupit nove.

Mi lahko kdo kaj svetuje?

Hvala in lep dan.

Si morda pozabila odstraniti trakec s katere od kartuš?

Nisem nič pozabila, z vsemi tremi sem enako naredila, roza dela, ostali dve pa ne. Jutri jih bom nesla nazaj v trgovino, pa mi naj dajo druge, ker se ne morem več zezat s tem, cel vikend mi je pokvarlo. Enkrat dela, drugič ne. Nekaj more bit z barvami narobe.

Dvomim da ti jih bodo zamenjali, ali pač. Pri teh barvah “uniprint” je pač riziko. Kriv si pa sam, če ti potem kaj ne dela. Sploh pa takrat, ko imš printer še v garanciji… Upam, da ti bo uspelo.

Lp, Max

Zdravo!

Sem šla nazaj, povedala kaj je narobe, so šli probat na svoje printerje in njim tudi ni delalo, tako da so mi dali obe novi barvi. Seveda sem doma takoj probala in so delale normalno.

Hvala za pomoč.

LP

Hvala za forume….jaz sem pozabila odstranit trakec iz dveh kartuš ;-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close