Najdi forum

SIOL paketi

Zanima me, tisti, ki imate kak paket SIOL, za katerega ste se odločili in zakaj? Imeli bi vse troje, se pravi telefon, internet, televizijo!
Hvala!

Čim dlje od siola…razen če je kak fetiš na to da vsaj 10x na dan nimate interneta da zmrzuje slika da vam telefon čudno dela…res čim dlje

Ojej, takega odgovora pa nisem pričakovala! Kaj je res tako slabo? Pa jutri pride gospod, da dorečemo stvari:-(((

Bolje ti bo če potegneš laks in 2 plastična lončka….ko bo treba kaj pošpimas bo treba vse iz elektrike dat in počakat par minut potem pa vse vklopit in če ne dela ponovi vajo….in tako 100x na dan….
pa velik užitkov na liniji 080 1000

Nisem noben fan ali kaj podobnega, imam pa slučajno siol, ja. Ker so bili ob vselitvi v novo naselje prvi sponudbo, ostali leto in več kasneje. Saj morda bi se takrat odločila drugače, a bili so edini. Od tega je zdaj polna 4 leta in razen težav prvi teden, težav ni. ne z zamrzovanjem slike, ne z nedelujočim internetom, ne telefonom. Lani je res šla “škatla”, prišli naslednji dan in zamenjali (brezplačno). To je pa tudi vse.

Mi imamo tudi siol pa dela brez težav. Ker smo daleč na vasi je lani televizija malo hecala občasno in so tudi to porihtali v kar hitrem času. Z internetom in telefonom pa težav nimamo nikoli. Da potrkam:)
Žal pa ne vem kakšni sploh so paketi, da bi kaj svetovala.
Mi imamo trojček, in ta srednji paket za televizijo. Tisti prvi je nam malo premalo, največjega pa ne potrebujemo. Zlata sredina 🙂 So pa programi smotano razporejeni tako, da če hočeš imeti res vse, ki so nekako zanimivi bi moral naročiti najdražji paket. JE pa pri čisto vseh operaterjih tako.

Hvala za spodbuden odgovor!

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close