Najdi forum

internet?!?!?

Živjo!
Verjetno sem bom selila v stanovanje brez interneta. Ker tam živi starejša gospa, niti nima ambicij po tem. Prav tako ne dovoli vrtanja ipd. Zanima me, če obstaja možnost brezžičnega interneta, kjer ni potrebe po telefonski liniji, vrtanju ipd.

Hvala!

v kolikor ga tam kakšen bližnji sosed ima, seveda. če bo le hotel podeliti svojo povezavo s teboj. dobijo se tudi paketi za usb ključke varjanta, a to ne vem koliko se kaj splača, bi se morala prej pozanimati pri ponudnikih

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

obstaja mobilini internet … dobiš usb ključek in surfaš 😉

… in placas okoli 100 ojrov na mesec..! :/

… in placas okoli 100 ojrov na mesec..! :/[/quote]

20€ :-))))

tušev mobilni internet je res neomejen že za 20 EUR mesečno, problem je v tem, da nimajo povsod signala, ki bi ga omogočal

V centru Lj ne bi smel bit problem, a ne?

Hvala vsem!

Domnevam, da imaš prenosnik, zato predlagam naročnino pri Mobitelu, ki ima vsekakor dosti boljšo pokritost s hitrim signalom – če boš morda želela surfati na kakšni drugi lokaciji v državi. Imajo več paketov, radi ti bodo ponudili primerno izbiro paketa. Za osnovni paket so pred dnevi celo brezplačno potrojili dovoljeni mesečni prenos podatkov na 15 GB, kar je za povprečno uporabo čez glavo. Dokup enega GB te stane borih 4 evre. Jaz sem zadovoljen, pri Tušu sem po akcijski ceni kupil samo njihov nezaklenjeni usb modem (19 evrov), Mobitelov stane 100 evrov ali celo več – odvisno od modela in trenutne ponudbe.

Morda še tole: namesto vrtanja in kablov, se lahko na net priključite tudi s posebnimi vmesniki, ki jih vtaknete v el. vtičnico. Podatki šibajo po električnem omrežju v hiši. Je sicer nekaj dodatnih stroškov, lastnice stanovanja pa to najbrž ne bi motilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close