rabljen računalnik
Se tole splača kupit:http://www.pctrgovina.com/trg/detajl.php?ime=RACUNALNIK_PENTIUM4_3200_1GB_160GB_DVDROM_RABLJEN&id=833&hid=12&sid=52
Hvala in lp.
Če ga misliš imeti takega, kot je, se splača. Sploh ker so pri teh modelih kompaktna in tiha ohišja, in je za majhne sobe v redu.
Ampak:
– nima DVD pekača (verjetno moraš kupit notebook pekač ali zunanji USB, če bi hotla kaj zapečt na DVD; v obeh primerih te stane cca 50 EUR)
– vanj ne grejo full size PCI Kartice (npr. notranja TV Tuner kartica, če bi hotela gledat kabelsko). Lahko spet kupiš zunanjo USB, ampak potem strošek ni 20, ampak 80 EUR
Če pa boste samo brskali in internetu pa pisali tekste, je OK.
Rabljene računalnke in monitorje prodaja fant ali mož z Imenom Buco na Kozini, ima tudi ponavadi kakšnega na Bolhi, sama sem pri njemu kupila že dva rabljena računalnika. Je pravi zanesenjak in pripravljen vedno pomagati z nasveti in potrebnimi programi, moram povedeti, da sem oba kupila preko pošte po povzetju , vse je bilo zelo dobro zapakirano in začiteno pred poškodbami računalnike smo priklopili in jih takoj lahko uporabljali ,skratka poštenjak vreden zaupanja.
Ja tudi jaz priporočam nakup pri omenjenemu, sam sem pred kratkim pri njemu nabavil računalniški komplet (monitor in računalnik za 130 eur + poštnina), zadeva je bila kot nova in kot jer že Matejka povedala je vseboval vse potrebne programe za takojšnjo uporabo. Buco me je tudi prosil, da ga po prejemu in testu pokličem in mu sporičim kako sem zadovoljen, skratka od mene zelo pohvalno in priporočam vsem kateri bi želeli imeti dober računalnik po zelo ugodni ceni.
Forum je zaprt za komentiranje.