na koliko let menjate GSM aparat?
Tudi jaz ko crkne, ali začenja crkovat (slaba baterija…). Zj mam pa res na touch že 8 mesecev in sm ful zadovoljna, bom tudi kasneje še kupila pametni telefon na touch 🙂 ne grem več na tipke.
Aja za telefon ne maram dajati preveč soldov, do 100 €, brez kakih doplačil ob naročnini še 2 leti, kot to delajo nekateri, ki si niti ne morejo privoščiti, potem pa kupijo dobesedno tako čudo, da bi potrebovali rukzak, da bi vlačili s sabo in to potem plačujejo še 2 leti :S
Imam deset let staro nokio, crnobelo, brez fotoaparata, z osnovnimi funkcijami. Baterija mi se vedno drzi tudi do enega tedna.
Otroc pa ja, bi menjali vsako leto, obvezno touch screen, obvezno iphone – ce bi jim zneslo :)))
Najdrazji porabniki v druzinah so na splosno prav oni, obleke, cevlji, telefoni, vse po zadnji modi.
No pa še ena, ki ga ne manja takrat, ko ji “crkne”, ampak takrat, ko kakšnega lepega vidim =)
Zdajšnji je Samsung galaxy 2ka, ampak čakam na novi iPhone, ki naj bi prišel kmalu v Slovenijo.
Je pa moj mož iz iPhona preklopil na Blackberrya (ki je na tipke), ker pravi, da ima “preveč nerodne” roke za toucha.
No je pa zato “sonček” toliko bolj srečen, ker skače okrog z iPhonom.
Je pa res, da imajo telefoni danes 1001 funkcijo in se vprašaj kaj potrebuješ- foto je danes več ali manj obvezen del telefona, moj samsung dela super slike, fotoaparata skoraj nič več ne uporabljam, potem možu Blackberry odgovarja, ker odpira razne Word, Excel datoteke zaradi službe, potem mogoče možnost, da si nanj naložiš skype in se pogovarjaš po skypu, potem poglej internet (če ga uporabljaš), dobri so tudi paketi, ker dobiš določeno porabo interneta for free (sama sem veliko na netu, pa ne porabim vsega kar imam), potem če pišeš veliko sms-ov se ti splača bolj imeti “računalniško” tipkovnico ali pa touch, kot pa tisto iz praveka, ki ima celih 9 tipk…
Samsung galaxy fit
http://static.trustedreviews.com/94%7C835ed5%7C1797_Samsung-Galaxy-Fit-S5670-new2.jpg
če sm prav vidla niti ni več v prodaji pri mobitelu. Sj so eni zlo podobni, jst sm dala 99 € zanj
Mi gre to menjavanje na živce, ker so mi telefoni zadnje čase kr neki… Imajo preveč neuporabnih funkcij, ki ti kradejo čas… In tisto, kar bi moralo delat, manj dela. Nepraktično je postalo vse skupaj, vse je na iste fore in sem se naveličala. Sploh pa na dotik telefoni so mi beda in ko mi ga je moj prinesel, je že ležal v predalu drug dan.
Forum je zaprt za komentiranje.