Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija na koliko let menjate GSM aparat?

na koliko let menjate GSM aparat?

Na koliko let menjate mobilni telefon? In koliko je takih, ki je aparat na dotik zamenjal za običajnega na tipke?

Menjam, ko crkne. Mislim, da traja povprečno kakih 7 let. Na dotik še nisem imela.

Tud jaz menjam, ko crkne. Dva sta trajala po 4 leta, tretji že šesto leto in še živi. Vsi na tipke.

Menjam, ko crkne. To je na približno 3-4 leta. Ponavadi zaradi baterije, letos mi je šel opa zvočnik. Ne menjujem jih brez veze, ampak ker niso več uporabni.

Tudi jaz ko crkne, ali začenja crkovat (slaba baterija…). Zj mam pa res na touch že 8 mesecev in sm ful zadovoljna, bom tudi kasneje še kupila pametni telefon na touch 🙂 ne grem več na tipke.
Aja za telefon ne maram dajati preveč soldov, do 100 €, brez kakih doplačil ob naročnini še 2 leti, kot to delajo nekateri, ki si niti ne morejo privoščiti, potem pa kupijo dobesedno tako čudo, da bi potrebovali rukzak, da bi vlačili s sabo in to potem plačujejo še 2 leti :S

Očitno smo vsi na istem. Tudi jaz menjam, ko stari odpove spdelovanje :-). Vse do zdaj sem imela na tipke in nimam kakšne želje po tistem na dotik.

Živi in pusti živeti

Še ena, ki menjam, ko mi crkuje. Zdaj imam takega finega in upam, da bo dolgo zdržal. Sem zelo zadovoljna. Na tipke.

Kateri telefon pa imaš če ni skrivnost? Kupujem novega, ker bo stari umrl 🙁 pa zbiram info

Čudno, da ste se javili sami taki. Jaz sem ista in menjam telefon, ko mi crkne,okrog mene pa vsi kar naprej kupujejo nove telefone in se čudijo, kako je mogoče, da imam telefon že 6 let…

Jaz menjam telefon takoj ko poteče 2 letna vezava, na podlagi katere dobiš vedno znova cenovno zelo ugodne telefone. Zadnji, ki ga imam je touch and type.

Ko omaga baterija … kupim pa nekaj čim cenejšega.

Tudi jaz menjam ko crkne. Včasih je to že po enem letu, ko poteče garancija, včasih po petih letih. Pač odvisno. Trenutno imam nekaj mesecev star mobi na dotik in mi je super.

Imam deset let staro nokio, crnobelo, brez fotoaparata, z osnovnimi funkcijami. Baterija mi se vedno drzi tudi do enega tedna.
Otroc pa ja, bi menjali vsako leto, obvezno touch screen, obvezno iphone – ce bi jim zneslo :)))
Najdrazji porabniki v druzinah so na splosno prav oni, obleke, cevlji, telefoni, vse po zadnji modi.

Menjam ko/če crkne – ali pa ko ev. sinhronizacije z drugimi napravami ne delajo več OK zaradi zastarelosti.
Kupujem pa vedno takega, ki ima funkcije, ki jih rabim, ne pa takega ki je popularen.

Približno vsako leto.

Menjam ga na leto in pol. Se naveličam 🙂 In tudi jaz sem nazadnje šla iz dotika na navadne tipke 😉 In nikoli več na dotik – razen tablični računalnik imam namen kupit, ta pa je na dotik.

Imam še GSM iz prejšnjega tisočletja :))

Za tisto, kar potrebujem, mi popolnoma zadostuje, telefon uporabljam za kako sporočilo, pogovore in za jutranjo budilko in to ima.
Zamenjala sem sicer že baterijo in zdajšnja mi še vedno drži 4-5 dni.

Na 5-6 let ali prej, če odpove.

No pa še ena, ki ga ne manja takrat, ko ji “crkne”, ampak takrat, ko kakšnega lepega vidim =)

Zdajšnji je Samsung galaxy 2ka, ampak čakam na novi iPhone, ki naj bi prišel kmalu v Slovenijo.

Je pa moj mož iz iPhona preklopil na Blackberrya (ki je na tipke), ker pravi, da ima “preveč nerodne” roke za toucha.

No je pa zato “sonček” toliko bolj srečen, ker skače okrog z iPhonom.

Je pa res, da imajo telefoni danes 1001 funkcijo in se vprašaj kaj potrebuješ- foto je danes več ali manj obvezen del telefona, moj samsung dela super slike, fotoaparata skoraj nič več ne uporabljam, potem možu Blackberry odgovarja, ker odpira razne Word, Excel datoteke zaradi službe, potem mogoče možnost, da si nanj naložiš skype in se pogovarjaš po skypu, potem poglej internet (če ga uporabljaš), dobri so tudi paketi, ker dobiš določeno porabo interneta for free (sama sem veliko na netu, pa ne porabim vsega kar imam), potem če pišeš veliko sms-ov se ti splača bolj imeti “računalniško” tipkovnico ali pa touch, kot pa tisto iz praveka, ki ima celih 9 tipk…

Samsung galaxy fit
http://static.trustedreviews.com/94%7C835ed5%7C1797_Samsung-Galaxy-Fit-S5670-new2.jpg

če sm prav vidla niti ni več v prodaji pri mobitelu. Sj so eni zlo podobni, jst sm dala 99 € zanj

js mam pa na kartico. Kličem, ko je nujno, ali če se menimo, kje se dobimo ipd. Ali pošljem kak sms. Nikoli ne kličem, kako si in te brezvezne fore v tri krasne. Porabim pet eurov na mesec. Glavno je, da si na v službi na minimalcu in imaš ta najnovejšo makino. Bedniki.

ga imam ze 13 let.nočem novega.

Mi gre to menjavanje na živce, ker so mi telefoni zadnje čase kr neki… Imajo preveč neuporabnih funkcij, ki ti kradejo čas… In tisto, kar bi moralo delat, manj dela. Nepraktično je postalo vse skupaj, vse je na iste fore in sem se naveličala. Sploh pa na dotik telefoni so mi beda in ko mi ga je moj prinesel, je že ležal v predalu drug dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close