Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Internet, trojček, kako deluje?

Internet, trojček, kako deluje?

Do zdaj smo imeli ločene ponudnike, zdaj bi radi združili, vendar me marsikdo opozarja, da ne deluje vedno ok.
Torej, zanima me, tisti, ki imate dvojčka ali trojčka, koliko res upočasni televizija ostale odjemnike?
Zdaj imamo 20/2 klasične povezave (nimamo optike), dva računalnika prižgane skozi, partis laufa nonstop, kaj se zgodi, če damo zraven še televizor? In kaj, če damo dva?
Ponudnik interneta zagotavlja, da ne bi bilo problemov, vas bi pa vprašala za konkretne izkušnje.

Pri meni ni bilo nikoli problemov, ampak sem na optiki. Pri mojih doma jih tudi ni, pa niso na optiki.

Pri nas imamo Siol Trio – preko navadnega kabla – priklopljen en televizor in dva računalnika. Če na enem računalniku na polno vlečemo dol kak film, se to pozna na drugem računalniku, nikoli pa nismo opazili, da bi se poznalo pri gledanju TV. Na splošno imamo zelo malo težav, ob morebitnem “štekanju” interneta in TV je redko treba resetirat modem, saj zastoj traja le nekaj sekund (parkrat na mesec).

Sosed spodaj, žena vmes, jaz pa na vrhu.

hehe – si sigurno svetovalec po poklicu – popolnoma pravilen odgovor pa čisto neuporaben za zastavljeno vprašanje:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close