Kako čim ceneje do interneta na Hrvaškem?
Zdaj gremo za 16 dni v Dalmacijo – bomo po raznih kempih. Kaj se da kupiti, da imaš – ne vem, morda kako kartico z naloženo vsoto. Prosim povejte, kaj bi bilo najceneje – tako da bi gledali internet kako uro na dan. Pa še to – ali se dobi kaj za daljše obdobje – da potem lahko pokoristiš še v avgustu ali septembru. Hvala.
T-mobil, 1giga prenosa, 75 kun.
LP
Žogica Nogica, a si toliko prijazna, da mi čisto po kmečko poveš, kaj potrebujem – kaj moram kupiti in kaj zdaj to pomeni 1 giga 75 kun. Za koliko časa je to – či bi recimo brala nevem, mon, pa še kak forum, novice pa predvsem vremensko napoved? Kaj to pomeni za 14 dni – da berem malo … kako hitro gre … ne vem, če ne bi prenosnika pustila kar doma in brskala samo prek telefona – kaj se mi pa potem najbolj splača – v tem primeru bi pa res čekirala le vreme? Prosim za kak poceni nasvet. Hvala.
Na telefonu se splaca kupit skoraj katero koli sim kartico in jo preko bona nalozit. Potem pa izbrat paket za prenos podarkov. Tudi nizkocenovniki delajo odlicno.
Kot receno smo imeli Bonbon, ki je od tmobila. Kljub youtube in ostalii srfariji v nogometni vrocici nismo prisli cez 500M. Toliko imam jaz mesecno zakupljenega prenosa pri nas. Za vreme vec kot dovolj.
Forum je zaprt za komentiranje.