Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako čim ceneje do interneta na Hrvaškem?

Kako čim ceneje do interneta na Hrvaškem?

Zdaj gremo za 16 dni v Dalmacijo – bomo po raznih kempih. Kaj se da kupiti, da imaš – ne vem, morda kako kartico z naloženo vsoto. Prosim povejte, kaj bi bilo najceneje – tako da bi gledali internet kako uro na dan. Pa še to – ali se dobi kaj za daljše obdobje – da potem lahko pokoristiš še v avgustu ali septembru. Hvala.

shekaj WiFi

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

HR Net ima usb ključ (kot ima to pri nas Mobitel – instant internet).
Gor je 500MB in je časovno omejena poraba – nekaj mesecev. Kupiš na Hrvaškem in stane cca 20€.

V kampu, kjer smo bili pred enim tednom (blizu Pule) je bil internet po celem kampu zastonj.

A imas kljuc ali pa telefon, ki se lahko obnasa kot ruter?

Potem kupi BONBON SIM, stane 20kun. Plus bon za 100 kun. Potem pa izberes zelo velik paket za prenos podatkov in dobis 4giga za 90 kun. Velja 3 mesece.

Saj vem, da sem fest za cajtom:), ampak res me zanima, zakaj za vraga tistih 10 dni ne zdržite brez neta? Pa ne mi sedaj o službi nabijat, ker tega ne kupim.

Na Hrvaškem jaz npr. zato da imam dostop do Aladina (podrobna napoved vetrov po urah) in vremenskih opozoril in napovedi.

T-mobil, 1giga prenosa, 75 kun.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Žogica Nogica, a si toliko prijazna, da mi čisto po kmečko poveš, kaj potrebujem – kaj moram kupiti in kaj zdaj to pomeni 1 giga 75 kun. Za koliko časa je to – či bi recimo brala nevem, mon, pa še kak forum, novice pa predvsem vremensko napoved? Kaj to pomeni za 14 dni – da berem malo … kako hitro gre … ne vem, če ne bi prenosnika pustila kar doma in brskala samo prek telefona – kaj se mi pa potem najbolj splača – v tem primeru bi pa res čekirala le vreme? Prosim za kak poceni nasvet. Hvala.

Na telefonu se splaca kupit skoraj katero koli sim kartico in jo preko bona nalozit. Potem pa izbrat paket za prenos podarkov. Tudi nizkocenovniki delajo odlicno.

Kot receno smo imeli Bonbon, ki je od tmobila. Kljub youtube in ostalii srfariji v nogometni vrocici nismo prisli cez 500M. Toliko imam jaz mesecno zakupljenega prenosa pri nas. Za vreme vec kot dovolj.

Ključek + 2 dni neta (1GB/dan) pride 199 kun.
Potem pa kupuješ kupone v trafiki po 10 kun dnevno za 1GB, to je veliko, tudi za ogled kakšnih oddaj. Stane pa 10 kun za 24 ur in dela res v redu.
VIP NET

Za VIPme je to OK, če rabiš ogromno prenosa – in si tam kjer to deluje hitro. Sicer pa kupiš bon za 50 HRK in aktiviraš opcijo za 500 Mb prenosa v 30 dneh – pa je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close