Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prijava na oddaljeno namizje

Prijava na oddaljeno namizje

Ko sem menjala internet operaterja nikakor nisem uspela vzpostaviti povezave. Takrat mi je asistent na telefonski številki za pomoč uporabnikom predlagal, če se lahko poveže na moj računalnik in on pregleda nastavitve. Seveda sem bila za. Sedaj pa me zanima kako in kje se da videt, če kdo dostopa do mojega računalnika oziroma namizja? Se da to blokirati? Ker včasih se mi zdi, da mi miška nenadzorovano bega, tako, kot takrat, ko jo je vodil asistent za pomoč. Vedno, ko to vidim, se vprašam ali je možno, da kdo šari po mojem kompu.

Hvala za pomoč.

Kolikor vem se spodaj vidi,če bi se kdo povezal.

Miške določenih proizvajalcev rade begajo – tudi moja. Mi je sin, ki se spozna na zadeve rekel, da naj me to ne skrbi.

Kolikor se spomnim se ne vidi nič drugega, kot, da gre miška svojo pot. Pač pot, ki jo narekuje “oddaljeni” uporabnik. Torej kje naj bi se to videlo?

Ti si morala cloveku povedati geslo za tvoj rac, da je to lahko naredil… Menjaj ga

Aja… Pa v nastavitvah imas tudi onemogoci oddaljeno omizje oziroma dostop z njega

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close