Najdi forum

klepet v živo preko PC

Živjo!
Zanima me, kateri program mi predlagate, da je dober za klepet v živo (govorno) preko pc-ja:
– naj bi bil free
– da ni cela znanost za zinštalirat
– in da ni MSN (sama sem prisiljena imeti star MSN 4.7, ker mi novejši zmeraj crknejo).

Kako je z mikrofonom? Zvočniki?

Hvala!

LpMaruša

Skype . Mikrofon za 500 SIT priključiš na mikrofonski vhod in stvar dela.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Še tole me zanima:
– gledala sem na netu glede skype, na kaj se pa veže ta klic? Ponavadi se MSN in Yahooji vežejo na email naslov?
– ali kupim samo mikrofon, zvok pa gre noter preko zvočnikov? Kaj pa una varjanta mikrofon s slušalkami? Je to vseeno?

LpMaruša

Pri Skype si vezana na uporabniško ime, ki ga določiš sama. Druge lahko najdeš s pomočjo iskanja po različnih parametrih(tudi e.mail naslovih).
Če imaš zvočnike in ne motiš okolice , rabiš le mikrofon. Drugače seveda slušalke. Je pa pri slušalkah včasih problemček, ker vsi računalniški zvočniki nimajo izhoda za slušalke in je potem treba venomer iztikat in vtikat vtič, lahko pa uporabiš razdelilec. Pa poklič kej….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Aja, da kar na zvočnik prklopiš … ne, tudi moji nimajo, bom mogla kar pod mizo zlest 😉 Skype pa že mam, stestiran na pol, pa je ful kul ;-))
Hvala za pomoč, pa se slišmo 😉

LpMaruša

Pozdravljeni. Imam eno vprašanje za vas in sicer kaj menite o moških ki se oblačijo v najlonke in jih to vzburja. Kakšno je vaše osebno mnenje o tej vrsti fetiša. Delam za anketo. Prosim vas za konstruktivne argumente/kritike, prosim brez žaljivih izjav. Hvala

Živjo. Mene osebno to čisto nič ne moti. Saj punce vemo kako so moški lahko sramežljivi o teh stvareh. Saj imajo tudi moški noge, pa naj jih nosijo, če jih to osrečuje/vzburja, samo naj si prej obrijejo noge.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close