CEWE fotoknjiga…ne gre;-((
Prosim za pomoč!
Cel vikend si že želim namestiti program za izdelavo fotoknjige, pa mi ne uspe. Na spletni strani pritisnem na download za windowse, potem pa mi zadevo čara vsega skupaj 3 ure preko čarovnika, na koncu pa še nič ne morem narediti.
Ima kdo podobno težavo in nasvet, kako se je znebiti in zadevo naložiti tako, da se da uporabljati?
Hvala
Iz katere strani pa to prenašaš? Jaz sem naložila program za cewe pri DM in je bil dol v nekaj minutah.
Bila sem na DM strani, pa na BIg bang, pa povsod ista pesem. Meni se tudi zdi, da mi ga pvo naloži, potem mi prikloči čarovnik za namestitev, pa mi nato čara hudo dolgo. Pa sem poizkusila tudi na drugem računalniku, od svaka in naredi isto. Tudi ko gre ta čarovnik skozi, nimam naloženega program, samo en cel kup zipanih datotek
pa tako rada bi se igrala…
Ma jaz sem čist razočarana nad dm – cewe, ker so knjige vsakič drugačnih mer, za par milimetrov prekratke al predolge, pa še barve so čist popačene. kr neki. pr digiju sem sicer naredila ene par, pa so včasih ok, drugič ne.
najboljše so dol v trstu v giuliji, sam so precej dražje. je pa mami probala sprintfotoknjige in so vsaj na prvo uč precej boljše od mojih. tako da…
Forum je zaprt za komentiranje.