Najdi forum

Pozdravljeni!
Mene samo zanima,če mi kdo ve pomagati glede fotoaparata. Na njem se je pojavila kratka vodoravna črna črta in ne vem od kod. Bi mi lahko kdo svetoval in povedal kaj naj naredim?
Hvala že vnaprej in lep pozdrav!

Živjo,

lahko, da je napaka na LCD prikaznem zaslonu ali pa ga elektronika kaj šteka. Ste poizkusili dati ven baterije in čez čas noter nove ?

Fotoaparat ni na navadne baterije, ampak ga polnim prek računalnika.

No sam se spomnim iz primera mojega bivšega MP4 predvajalnika (Philips OPUS GoGEAR 8 GB), ko mi je le-ta enkrat po nesreči padel na tla, sem na zaslonu dobil cel kup vodoravnih belih črt, ki mi niso nikoli več izginile po tistem dogodku.

Ko pa sem zadevo odprl, sem pa videl, da se je del zaslona odlomil – tega ti nobeden elektrotehnik ne bi znal popraviti. Bi moral nov zaslon naročiti, vendar tega pa itak ne dobiš.

Aha. Nikdar niso izginile? No, saj meni je po eni strani vseeno za to črto, ker ko slike s fotoaparata pogledaš na računalniku se ta črta ne vidi.

Ja saj meni tudi ni delal probleme pri predvajanju mp3-jev, poslušanje radia, snemanja… – samo ko si pa hotel kakšen film si gor pogledati, je bilo pa obup.

Če slike vredu izgledajo na računalniku, potem prav – samo potrjuje moje ugotovitve. 😐

Ja, saj meni tudi vse drugo dela, samo ta črta me moti. Potem ne morem nič storiti?
Hvala.

Verjetno da ne. 😐

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close